Bijbaan bij jou in de buurt

Home » Bijbaan

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Op StudentenWerk.nl vind je bijbanen bij jou in de buurt, die ook nog eens goed te combineren zijn met je studie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijbaan als promotie- of winkelmedewerker? Bekijk nu alle actuele bijbanen in jouw regio:

Je nieuwe bijbaan heb je zo gevonden via StudentenWerk, het grootste studentenuitzendbureau van Nederland!

StudentenWerk is dé werksite voor studenten. Met vacatures in heel Nederland is er altijd wel een bijbaan bij jou in de buurt die goed bij je past. Ben je op zoek naar een bijbaan die goed aansluit op je opleiding, of wil je juist iets compleet anders? Schrijf je online in, maak binnen 2 minuten een persoonlijke pagina aan en solliciteer meteen op jouw nieuwe bijbaan!

Hoe vind ik een bijbaantje?

Heel eenvoudig! Met StudentenWerk heb je jouw ideale bijbaan zo gevonden. Begin hierboven in het overzicht met plaatsnamen. Ga op zoek naar jouw woonplaats of klik op een plaats bij jou in de buurt. Zo bekijk je alleen de bijbaan vacatures in deze regio. Heb je nog andere voorkeuren wat betreft je nieuwe bijbaan? Deze kun je kwijt aan de linkerkant van de vacatures. Geef bijvoorbeeld aan in welke beroepsgroep je aan de slag wilt of vink jouw opleidingsniveau aan. Een bijbaan zoeken was nog nooit zo makkelijk!

Wat voor verschillende bijbanen bieden jullie aan?

Bij StudentenWerk vind je bijbanen in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een bijbaan in de logistiek, retail of klantenservice, bij ons vind je het allemaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bijbaan als winkelmedewerker? Of is die job als koerier echt iets voor jou? Ga jij voor een bijbaan in de avonduren? Of past dat weekendwerk beter bij jou? Hoe het ook zit, een leuke bijbaan voor naast je studie heb je zo gevonden via StudentenWerk.

Hoe kan ik solliciteren op een bijbaan?

Heeft het zoeken naar bijbaan bij jou in de buurt goed uitgepakt? Fijn! Nu is het alleen nog even solliciteren. Hoe je dat doet? Heel simpel: klik op ‘solliciteer direct’ bij de bijbaan vacature en log in met jouw gegevens. Controleer of alle info op jouw persoonlijke pagina nog klopt en voeg eventueel een motivatiebrief toe. That’s it. Heb je nog geen account bij ons? Schrijf je hier gratis in en solliciteer direct op die leuke bijbaan bij jou in de buurt!

/**/