Contact / Vestigingen > Regiokantoor Groningen

YoungCapital studentenuitzendbureau Groningen - Emmen - Assen - Hoogeveen - Zwolle

StudentenWerk is onderdeel van YoungCapital


Regiokantoor Groningen

Vismarkt 54a
9711 KV Groningen
Tel: (+31) 050 - 311 2013
E-mail: groningen@studentenwerk.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier uw route naar ons studentenuitzendbureau in Groningen
Klik hier om naar het uitzendbureau van YoungCapital in Groningen te gaan.Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Groningen voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

050 – 3112013


Ben je student?

En zoek je een bijbaan of vakantiewerk naast je studie?
Schrijf je nu in


Routebeschrijving


Met de auto

vanuit Assen (A28):

Via de Julianaweg komt u Groningen binnen. Vlak voor het Julianaplein houdt u rechts aan richting en volgt u het bord ‘Centrum’. U rijdt over het spoorviaduct heen. U rijdt over het spoorviaduct heen. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. U arriveert op het Emmaplein en volgt de weg. U rijdt richting centrum. Bij het Gedempte Zuiderdiep gaat u rechtsaf. U rijdt nu op de parallelweg van het Gedempte Zuiderdiep. U neemt de 3e straat linksaf (net voorbij de Pathe bioscoop) over het Zuiderdiep heen en arriveert in de Haddingestraat. Aan het eind van de weg bevindt zich de parkeergarage. (Parkeergarage Centrum). Als u de parkeergarage uitloopt bij de Haddingestraat, gaat u naar rechts de Vismarkt op. Op de Vismarkt gaat u linksaf en loopt rechtdoor. YoungCapital is gevestigd boven de Sumo. Links van het pand bevindt zich de deur.

vanuit Drachten (A7):

Vanuit Drachten neemt u afslag Helpman 37. U gaat links af de Hereweg op richting centrum. U rijdt rechtdoor en gaat bij het grote kruispunt met de stoplichten linksaf (links op de hoek zit de ABN AMRO). Bij de tweede stoplichten gaat u rechtsaf. U arriveert op het Emmaplein en volgt de weg. U rijdt richting centrum. Bij het Gedempte Zuiderdiep gaat u rechtsaf U rijdt nu op de parallelweg van het Gedempte Zuiderdiep. U neemt de 3e straat linksaf (net voorbij de Pathe bioscoop) over het Zuiderdiep heen en arriveert in de Haddingestraat. Aan het eind van de weg bevindt zich de parkeergarage. (Parkeergarage Centrum). Als u de parkeergarage uitloopt bij de Haddingestraat, gaat u naar rechts de Vismarkt op. Op de Vismarkt gaat u linksaf en loopt rechtdoor. YoungCapital is gevestigd boven de Sumo. Links van het pand bevindt zich de deur.


Met het Openbaar Vervoer
U komt aan op het Centraal Station Groningen. U neemt de stadsbus Bus 5 (UMCG), Bus 6 (Vinkhuizen), Bus 16 (Vinkhuizen via Hoendiep), Bus 9 (Station Noord), Bus 39 (Surhuisterveen), Bus 8 (Hoogkerk) of Bus 88 (Leek). U stapt uit op de A-Kerkhof en loopt richting de Vismarkt. YoungCapital is gevestigd boven de Sumo. Links van het pand bevindt zich de deur.

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Groningen op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.