Beroepsgroepen

Home ยป Beroepsgroepen

Ben jij student? En op zoek naar een baan? Hier vind je bijbanen in 20 verschillende beroepsgroepen. Op StudentenWerk hebben wij voor elke student een leuke bijbaan! Kijk direct of er een passende bijbaan voor jou tussen de onderstaande beroepsgroepen zit.

Callcenter vacatures

Heb jij een vlotte babbel en wil je graag wat geld bijverdienen? Lijkt het je leuk om klanten te helpen met problemen of vragen? En kun jij mensen adviseren en overtuigen? Dan is een callcenter bijbaan perfect voor jou. Je helpt graag klanten met verschillende soorten vragen, het wijzigen van gegevens of het afhandelen van hun klachten. Naast de telefonische werkzaamheden ga jij ook aan de slag met de inkomende en uitgaande e-mails. Deze callcenter vacatures zijn natuurlijk goed te combineren met je studie. Bekijk direct onze callcenter vacatures!

Sales vacatures

Ben jij altijd al goed geweest in verkopen, of wil jij dit juist graag leren? En krijg jij een kick als een klant glimlachend de deur uitloopt? Dan ben jij geschikt voor een bijbaan in de sales. Naast verkopen, ben je in sales ook druk bezig een stukje marketing. Je brengt de behoeften van de klant in kaart en je vergroot de naamsbekendheid van het bedrijf waar je voor werkt. Zo leer je ook op het gebied van marketing veel bij en doe je met deze bijbaan veel ervaring op. Past dit bij jou? Kijk dan direct of jij de sales bijbaan die bij jouw past kan vinden tussen onze sales vacatures!

Logistiek vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan als chauffeur of koerier, of wil jij graag in het magazijn werken? Dan is een bijbaan in de logistieke sector perfect voor jou. Ruimtelijk inzicht past goed bij een bijbaan in het magazijn. Kun jij goed overweg met Google Maps en ben jij altijd op tijd? Dan kun jij lekker bijverdienen als chauffeur of koerier. Jij zorgt dat alles netjes bezorgd wordt, voor een tevreden klant. Sluiten dit helemaal aan bij jou als persoon? Kijk dan snel of jij de logistieke bijbaan vindt die het beste bij jou past. Check hier onze logistieke vacatures!