app

Download nu de Studentenwerk App

Zoek je een leuke (bij)baan? Download dan nu de Studentenwerk App. Je stelt heel makkelijk een vacaturealert in voor de banen die jij interessant vindt. Dan krijg je iedere dag een melding met nieuwe vacatures. Al aan het werk via YoungCapital? Dan is je beschikbaarheid doorgeven en werkbriefjes indienen nu nóg makkelijker!

app

Mobiel vacatures zoeken

Lange treinreis voor de boeg? Met de YoungCapital App verveel jij je geen minuut. Onze handige zoekmodule loodst je door alle openstaande vacatures die bij je passen. Zoek bijvoorbeeld op locatie, dienstverband of functie. Zo vind je binnen no time de perfecte baan.

app

Bepaal je planning met de PlanManager

Je wilt graag werken, maar kunt door je opleiding niet op alle dagen worden ingeroosterd. Geen probleem, met de PlanManager op de YoungCapital App kun je heel makkelijk je planning voor de komende periode aangeven. Handig voor ons, maar ook voor jou, want je krijgt nu alleen werkaanvragen voor de dagen dat jij beschikbaar bent.

app

Mobiel je uren declareren

Je salaris zo snel mogelijk op je bankrekening? Met de Studentenwerk App kun je werkbriefjes onderweg indienen en de status van al ingediende werkbriefjes bekijken. Jij weet altijd en overal waar jouw geld zich bevindt.