Partners van Studentenwerk

Studentenwerk is trots op haar samenwerkingen met onderstaande bedrijven.

Uitzendbureau

Op zoek naar alle uitzendbureau's in Nederland? Bekijk dan onze site.

ING

Op zoek naar waardevolle werkervaring? Dan is ING op zoek naar jou! ING biedt jou goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en een uitstekend salaris.

KPN

KPN is marktleider op het gebied van telefonie, internet, televisie en ICT. Staat de klant bij jou altijd op 1? Kom dan werken bij KPN.

NS

Kom werken bij misschien wel het bekendste bedrijf van Nederland! NS biedt jou interessante functies op MBO, HBO en WO niveau.

T-Mobile

Wil jij werken voor één van de meest toonaangevende telecombedrijven ter wereld? Dan is werken bij T-Mobile iets voor jou!

Telfort

Telfort is op zoek naar jou! Werken voor een bekend telecombedrijf, als onderdeel van KPN? Bij Telfort zijn talloze doorgroeimogelijkheden.

Sharketing

Wil jij werken voor één van de meest toonaangevende telecombedrijven ter wereld? Dan is werken bij T-Mobile iets voor jou!

Jenda

Jenda is de specialist op het gebied van Zoekmachine optimalisatie.

Scribbr - Scriptie nakijken

Scribbr kijkt je scriptie na op taal, structuur en plagiaat. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de APA Generator en de kennisbank.

StudeerSnel

StudeerSnel is sinds 2010 hét online leerplatform voor het delen van documenten en alles staat centraal opgeslagen op het platform

Tassen voor studenten

Het meest complete overzicht van laptoptassen.

VonQ

VONQ is Europees marktleider op het gebied van Online Recruitment Marketing.

Scriptiemaster

Of je het nu lastig vindt om te beginnen aan je scriptie, bent vastgelopen, of moeite hebt om gemotiveerd te blijven, wij bieden altijd de scriptiebegeleiding die bij jouw situatie past.