Contact / Vestigingen > Studentenuitzendbureau Nijmegen

YoungCapital uitzendbureau Nijmegen

Regiokantoor Nijmegen

St. Canisiussingel 26B
6511 TJ Nijmegen
Tel: (+31) 024- 202 2300
E-mail: nijmegen@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier uw route naar ons studentenuitzendbureau in Nijmegen
Klik hier om naar het uitzendbureau van YoungCapital in Nijmegen te gaan.

Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Nijmegen voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

024 - 202 2300


Ben je op zoek naar werk?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in

YoungCapital Nijmegen

Routebeschrijving YoungCapital Nijmegen


Met de auto
Vanuit Arnhem:
U rijdt op de N225 richting Nijmegen. Houd links aan bij Eldenseweg. Houd daarna bij Batavierenweg links aan. Sla daarna rechts af naar A325 Richting Nijmegen. Deze weg vervolgen naar de N325. Sla rechtsaf naar de Sint Canisiussingel.

Vanuit Oss:
U rijdt op de A59 in Heesch richting Grave/Nijmegen. Voeg in op de A50. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Bankhoef om de borden A326 richting Wijchen/Nijmegen te volgen. Deze weg vervolgen naar de A326. Neem de tweede afslag op het Palkerplein naar de N326 (de Wijchenseweg). Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op de N326. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag en rijd door op de N326. Ga verder op de N326. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Oranjesingel. Sla rechts af naar het Keizer Traianusplein/N325. Neem een flauwe bocht naar links naar het Keizer Traianusplein. Sla linksaf naar het Keizer Traianusplein (N325). Sla linksaf bij de eerste dwarsstraat, de Sint Canisiussingel. U vindt YoungCapital aan de rechter kant.

Vanuit Utrecht:
U rijdt op de A12 richting Veenendaal. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Lunnetten om de borden E35/A12 te volgen. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Grijsoord om de borden A50 richting Nijmegen/Eindhoven te volgen. Weg vervolgen naar de A50. Volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Valburg om de borden A15 richting Nijmegen-Noord/Bemmel te volgen. Houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor A15/Kleve/Arnhem en voeg in op de A15. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Ressen om de borden N325 richting Nijmegen/Kleve te volgen. Volg de N325 naar de Sint Canisiussingel in Nijmegen-Centrum. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Oranjesingel/N326. Sla rechts af naar het Keizer Traianusplein/N325. Neem een flauwe bocht naar links naar het Keizer Traianusplein. Sla linksaf naar het Keizer Traianusplein (N325). Sla linksaf bij de eerste dwarsstraat, de Sint Canisiussingel. U vindt YoungCapital aan de rechter kant.

Vanuit Boxmeer:
U rijdt op de A73 naar de Wijchenseweg/N326 in Lindenholt, Nijmegen. Neem afrit 1a-Wijchen naar N326 richting Nijmegen. Neem op de rotonde de tweede afslag en rijd door op de Wijchenseweg/N326. Neem op de rotonde de eerste afslag en rijd door op de Wijchenseweg/de N326Volg de N326 naar de Sint Canissiussingel in Nijmegen-Centrum. Neem op de rotonde de tweede afslag naar de Oranjesingel/N326. Sla rechts af naar het Keizer Traianusplein/N325. Neem een flauwe bocht naar links naar het Keizer Traianusplein. Sla linksaf naar het Keizer Traianusplein (N325). Sla linksaf bij de eerste dwarsstraat, de Sint Canisiussingel. U vindt YoungCapital aan de rechter kant.

Met het Openbaar Vervoer
U neemt de trein naar Nijmegen Centraal. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen. Wanneer u Nijmegen Centraal Station uitstapt, volgt u de borden Centrum. U steekt het Keizer Karelplein over en pakt de afslag naar de Oranjesingel. De Oranjesingel loopt over op de Sint Canissiussingel. YoungCapital vindt u aan de linkerkant op nummer 26. Wanneer u met de bus wilt komen, kunt u het beste bus 13 richting Lent Thermion, bus 14 richting Arnhem CS, bus 15 richting Lent Thermion, bus 58 richting Emmerich Bahnhof, bus 300 richting Ressen P+R Waalsprinter, of bus 331 richting Velp Zuid pakken. Dan stapt u uit bij de bushalte Sint Canisiussingel. YoungCapital bevindt zich aan de overkant van de weg.

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Nijmegen op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.