Contact / Vestigingen > Studentenuitzendbureau Rotterdam

YoungCapital studentenuitzendbureau Rotterdam - Dordrecht - Gorinchem - Capelle a/d IJssel

StudentenWerk is onderdeel van YoungCapital


Regiokantoor Rotterdam

Westblaak 180
3012 KN Rotterdam
Tel: (+31) 010 - 411 0804
E-mail: rotterdam@studentenwerk.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30
Plan hier uw route naar ons studentenuitzendbureau in Rotterdam
Klik hier om naar het uitzendbureau van YoungCapital in Rotterdam te gaan.Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital regiokantoor
Rotterdam voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

010 – 4110804


Ben je student?

En zoek je een bijbaan of vakantiewerk naast je studie?
Schrijf je nu in


Routebeschrijving YoungCapital Rotterdam


Met de auto

vanuit Breda/Dordrecht:

U rijdt op de A16/E19 richting Den Haag/Utrecht. Net voor Rotterdam houdt u de afslag Centrum/Kralingen aan. Na de Brienenoordbrug neemt u afslag 25, Rotterdam Centrum. Op de afrit links aanhouden en op het verkeersplein links afslaan richting Centrum (onder het viaduct door). U blijft de borden richting Centrum volgen, totdat u op de Maasboulevard Tropicana aan uw linkerhand ziet. Bij de stoplichten gaat u hier rechtsaf. Bij het eerstvolgende verkeersplein gaat u vervolgens links af, de Burgemeester van Walsumweg op. Na de kubuswoningen schuin links aanhouden, zodat u onder het verkeersplein doorrijdt. Na 800 meter bereikt u het Eendrachtsplein. Hier keert u om, om aan de goede zijde van de Westblaak te komen. Na ongeveer 40 meter bent u bij de Westblaak 180.

vanuit Den Haag:

U rijdt op de A13/E19 richting Rotterdam. Neem voor knooppunt Kleinpolderplein afslag Centrum/Overschie/Blijdorp. Op de rotonde neemt u de 3e afslag, volg het bordje Centrum. Bij de eerstvolgende stoplichten na ongeveer 900 meter rechts afslaan de Van Aerssenlaan in. Na Diergaarde Blijdorp gaat u onder het spoor door. Bij de eerstvolgende stoplichten links afslaan. Als u het Centraal Station links ziet liggen, rechts afslaan, de Westersingel op. Bij de tweede stoplichten (Eendrachtsplein) links afslaan, dit is de Westblaak. We zitten na ongeveer 40 meter aan de rechterkant, Westblaak 180.


Met het Openbaar Vervoer
Neem de trein naar Rotterdam CS. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Westblaak. Verlaat het station bij de hoofduitgang (centrumkant). Steek het stationsplein recht over (om de bouwput heen), richting de Mauritsweg. Deze loopt u uit totdat u bij het Eendrachtsplein bent. Steek het plein over tot u op de Westblaak bent. Aan uw linkerhand ziet u nu een skatebaan en aan uw rechterhand het gebouw van het AD/Rotterdams Dagblad. YoungCapital zit onder het AD/Rotterdams Dagblad, ter hoogte van de skatebaan, op nummer 180.

Vanaf het Centraal Station is het ook mogelijk om met de tram te gaan. U kunt gebruik maken van de tramlijnen 4, 7 en 20. U stapt bij halte Eendrachtsplein uit (tweede tramhalte vanaf het station), en loopt een klein stukje door, tot aan de Westblaak. Aan uw linkerhand ziet u nu een skatebaan en aan uw rechterhand het gebouw van het AD/Rotterdams Dagblad. YoungCapital zit onder het AD/Rotterdams Dagblad, ter hoogte van de skatebaan, op nummer 180.

Wilt u weten wat YoungCapital voor u kan betekenen in Rotterdam op het gebied van uitzendkrachten?
Of bereken online de kosten van onze uitzendkrachten.