Vakantiewerk

Home ยป Vakantiewerk

Het leukste vakantiewerk vind je bij StudentenWerk! Extra geld bijverdienen en tegelijkertijd ook een leuke zomer hebben, dat kan met onze vakantiewerk vacatures. Ga je voor een vakantiebaan als promotiemedewerker, werk je graag voor een bekend merk of help je het liefst mensen? Bekijk al het vakantiewerk in jouw regio:

Je nieuwe vakantiebaan heb je zo gevonden via StudentenWerk, het grootste studentenuitzendbureau van Nederland!

StudentenWerk helpt je graag verder met het vinden van jouw perfecte vakantiebaan. Met vacatures in heel Nederland is er altijd wel een vakantiebaan bij jou in de buurt die goed bij je past. Schrijf je online in, maak binnen 2 minuten een persoonlijke pagina aan en solliciteer meteen op het leukste vakantiewerk!

Hoe vind ik vakantiewerk?

Op zoek naar een leuke vakantiebaan? Op StudentenWerk hebben we het zoeken naar vakantiewerk zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Hoe? Heel simpel: klik in het overzicht hierboven op een plaats bij jou in de buurt om zo al het vakantiewerk in deze regio te bekijken. Wil je nog wat specifieker zoeken? Het enige wat je moet doen is je voorkeuren aangeven in het filtermenu links van alle vakantiebanen. Vink bijvoorbeeld jouw gewenste beroepsgroep aan of vul een aantal trefwoorden in. Wie weet zie je meteen die ideale vakantiebaan verschijnen!

Wat voor soort vakantiebaantjes hebben jullie?

Of je nu op zoek bent naar een vakantiebaantje in een supermarkt, of toch liever in de horeca aan de slag gaat, tijdens de vakantie het kan allemaal. Bij StudentenWerk.nl vind je dan ook vakantiewerk in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiebaan als magazijnmedewerker? Of is meewerken tijdens verschillende grote evenementen echt iets voor jou? Met vakantiewerk is het mogelijk. Scrol naar boven en ga op zoek naar jouw ideale vakantiebaan!

Vanaf wanneer bieden jullie vakantiewerk aan?

Het gehele jaar door kun je bij ons terecht voor vakantiewerk vacatures. Al is het aanbod voorafgaand aan de vakantieperiodes waarschijnlijk wel wat uitgebreider. Wil je zeker zijn van leuk vakantiewerk deze vakantie? Zorg dan dat je onze website regelmatig in de gaten houdt. Dan komt er ongetwijfeld een leuke vakantiebaan voor je voorbij!