Contact / Vestigingen > Studentenuitzendbureau Roermond

YoungCapital uitzendbureau Roermond

Uitzendbureau Roermond

Westhoven 7
6042 NV Roermond
Tel: (+31) 047 - 520 2120
E-mail: roermond@youngcapital.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30

Meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital uitzendbureau
Roermond voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

047 - 520 2120


Werkgever en meer informatie?

Wilt u weten wat YoungCapital uitzendbureau
Roermond voor uw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact met ons op via het nummer

047 - 520 2120


Ben je op zoek naar?

YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals in heel Nederland.

Schrijf je nu in

Roermond

Ons uitzendbureau in Roermond

Woon je in Roermond en omgeving en zoek je een nieuwe baan? Dan lijkt het ons leuk als je een keer langskomt bij ons uitzendbureau in Roermond. We kunnen dan samen met jou kijken of we iets voor je kunnen betekenen. In ons vacaturebestand hebben we veel mooie functies in Roermond online staan. We kunnen met je kijken naar een mooie bijbaan die je met je studie kunt combineren, maar ook voor een startersfunctie ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat voor vacatures heeft ons uitzendbureau in Roermond?

Zoek jij een flexibele bijbaan in een winkel of lijkt het je leuk om in een callcenter te werken? Dan moet je echt eens langskomen bij ons uitzendbureau in Roermond. Wij hebben veel van dit soort vacatures die we graag met goede kandidaten opvullen. We zijn ervan overtuigd dat we jou ook aan een passende baan kunnen helpen. Dat geldt ook als je op zoek bent naar een startersfunctie of al enkele jaren werkervaring hebt. Schrijf je nu online in om op vacatures te kunnen reageren. Wil je een duidelijk overzicht hebben van de vacatures die we in Roermond online hebben staan? Klik dan hier.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Roermond

Kom je graag eens praten over het vinden van een nieuwe baan in Roermond? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij ons uitzendbureau in Roermond. We zijn gevestigd in de buurt van een bushalte, waardoor je met het openbaar vervoer naar onze vestiging kunt reizen. Ook met de auto is deze vestiging uitstekend te bereiken, en parkeren doe je voor de deur. Heb je dus een leuke vacature in Roermond gezien, solliciteer dan direct en dan heb je voor je het weet een afspraak bij ons uitzendbureau.

Kom jij ook langs bij het YoungCapital uitzendbureau in Roermond? Je bent altijd welkom!