Stage bij jou in de buurt

Home » Stage

Ben je op zoek naar een meeloopstage of afstudeerstage? Dan ben je bij Studentenwerk aan het juiste adres! Bij ons vind je stages bij internationale topbedrijven, bij kleinere ondernemingen en bij culturele instellingen als het Rijksmuseum. Bekijk stages op MBO, HBO en WO-niveau in veel verschillende studierichtingen. Selecteer je regio om een stage bij jou in de buurt te zoeken:

Je nieuwe stage vind je op StudentenWerk.nl

StudentenWerk is hét uitzendbureau voor studenten. Ook voor stages kun je bij ons terecht; met vacatures in heel Nederland is er altijd wel een stages bij jou in de buurt die goed bij je past. Schrijf je online in, maak binnen 2 minuten een persoonlijke pagina aan en solliciteer meteen op jouw nieuwe stage!

Hoe ga ik op zoek naar een stageplek bij mij in de buurt?

Stages zoeken via StudentenWerk.nl is heel eenvoudig. Hierboven zie je een overzicht met verschillende plaatsnamen. Klik op jouw woonplaats of een plaats bij jou in de buurt en bekijk zo alle stages in deze regio. Wil je graag alleen de stage vacatures bekijk die aansluiten bij jouw studie? Dan kan. Geef aan in welke beroepsgroep je een stage zoekt en/of vink het opleidingsniveau van je studie aan. Wie weet heb je zo snel een leuke stage gevonden!

In welke studierichtingen bieden jullie stages aan?

In veel verschillende! Stages zijn er in alle soorten en maten, dus ook op StudentenWerk.nl. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een stage in de richting van communicatie, HRM, online marketing of logistiek. Daarnaast bieden wij stages aan op mbo-, hbo- en wo-niveau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hbo marketing & media stage? Misschien zoek jij een BBL stage voor verkoopmedewerker? Of is een afstudeerstage op een webredactie precies wat je zoekt? Het kan allemaal. Scrol snel naar boven en ga op zoek naar jouw ideale stage.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature voor een stage?

Heb je een leuke stage vacature gevonden? Fijn! Nu alleen nog even solliciteren om die stageplek de jouwe te maken. Hoe je dat doet? In een paar simpele stappen: klik op ‘solliciteer direct’, log in met jouw inloggegevens en controleer of alle info op je persoonlijke pagina nog up-to-date is. Voeg eventueel nog een motivatiebrief toe en je bent klaar om je sollicitatie te versturen. Heb je nog geen account bij ons? Binnen enkele minuten schrijf je je gratis in en kun je solliciteren op die leuke stage. Alles om snel een leuke stage te vinden!