Bij ons krijgt u altijd de juiste kandidaat op het juiste moment

U vertelt ons wat u zoekt en wij gaan aan het werk. En snel ook. Of het nou gaat om een student, een afgestudeerde of een young professional.
Tijdelijk of vast. Parttime of fulltime.

Bijenkorf

We bieden flexibele contractvormen

De arbeidsmarkt is volop in beweging en de contractvormen bewegen mee. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs van de wetgeving rond arbeid en contracten. We bieden alle voorkomende contracten en zijn ook goed in maatwerk. Of het nou gaat om uitzenden, detachering, detavast, een startersbeurs, payrolling of een combinatie. Meer weten? Vraag nu naar de mogelijkheden.

Mediamarkt

We zenden uit

Uitzenden via ons betekent dat u toptalent meteen kunt inzetten als u het nodig heeft. Geen gedoe met vacatures, sollicitaties of gesprekken voeren. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen snel voor de juiste kandidaat. Parttime of fulltime, studerend of afgestudeerd, starter of young professional. Zo bent u precies zo flexibel als u wilt zijn.

ING

We doen werving en selectie

Een nieuwe medewerker zoeken is tijdrovend. Heeft u wel een vacature, maar geen tijd? Laat ons het doen. Wij weten precies waar we de ideale kandidaat kunnen vinden. We screenen op onmiddellijke beschikbaarheid, we voeren de eerste sollicitatiegesprekken en stellen binnen enkele dagen geschikte kandidaten aan u voor. Is er een match? Dan kunt u de kandidaat meteen in dienst nemen.

Noxa

We doen detachering

Bent u op zoek naar extra versterking voor langere tijd, maar wilt u wel flexibel blijven? Onze young professionals gaan via detachering bij u aan het werk. Op projectbasis of voor een afgesproken periode. Zo heeft u een talent dat meteen inzetbaar is, veel ervaring heeft en direct productief is. En als het klikt, is overname zo geregeld.

Albron

En we doen ook payrolling

Maak het uzelf makkelijk en bespaar tijd en geld. Breng de verloning van uw medewerkers onder bij YoungCapital Flex. Wij treden op als juridisch werkgever en regelen alle administratie rond het dienstverband.