StudentenWerk is vaste uitzendpartner bij de overheid

Niets is zo veelzijdig en veranderlijk als de publieke sector. En dat vraagt om flexibele en betrouwbare medewerkers. Mensen die begrijpen dat de burger centraal staat en dat klantvriendelijkheid geen dienst is maar een eigenschap. Daarom selecteren en trainen we onze kandidaten hier specifiek op.

"StudentenWerk is erg sterk in administratieve & contact center functies. Veel studenten werken bij ons op vaste basis. Ze pikken alles snel op, zijn verbaal sterk en erg pro-actief in klantcontact"

Ineke Harteman - Teamcoach consumenten bij NS

Wij adviseren u graag over uw nieuwe werknemer
Naast bemiddeling in vast en flexibel personeel, delen wij ook graag onze kennis en ervaring. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsmarktontwikkelingen en aanbestedingstrajecten. Maar ook voor vraagstukken omtrent vergrijzing en ontgroening kunt u bij ons terecht. StudentenWerk beseft als geen ander dat er bij de overheid momenteel
een behoefte ontstaat aan de nieuwe generatie werknemers en adviseert u hierin vrijblijvend.

Vaste partner van de Rijksoverheid
StudentenWerk is dit jaar geselecteerd als vaste partner van de Rijksoverheid (Ifar) en verzorgt de werving en selectie van medewerkers t/m schaal 10 voor het overgrote deel van de ministeries.
Klik op de case hieronder voor een vergroting of ga voor meer klantenervaringen direct door naar onze cases- en referentiespagina.

Klik op het plaatje om het beeld te vergroten.
Case specialisatie overheid

Overheidspersoneel?
Bereken mijn tarief en
e-mail mij een offerte

Wat voor werknemer(s) zoekt u?

Uw gegevens