StudentenWerk Recruitment Camp: wordt dit jouw kick-start bij onze organisatie?

Door StudentenWerk op 19-03-2014
0 reacties | 2380 views

StudentenWerk is altijd op zoek naar jong talent. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie! Voor verschillende vestigingen in de randstad zijn we op zoek naar enthousiaste recruiters die onze teams komen versterken. Ben jij een kei in relatiebeheer en wil je daarnaast werken in een snel groeiende en jonge organisatie? Schrijf je dan nu in voor het StudentenWerk Recruitment Camp dat plaatsvindt op vrijdag 18 april op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar 
Voor onze vestigingen in de randstad zijn we op zoek naar nieuwe collega-recruiters. We willen onze topkandidaten graag snel zo goed mogelijk leren kennen. Daarom nodigen wij een selecte groep toppers met recruitment-DNA uit voor het StudentenWerk Recruitment Camp. 

Het StudentenWerk Recruitment Camp vindt plaats op vrijdag 18 april (van 14:00 tot 17:00 uur) in Hoofddorp.

Op een leuke, informele manier maken de deelnemers kennis met onze organisatie en medewerkers. Heb jij het in je om toe te treden tot de inner circle van StudentenWerk? Daar komen we snel genoeg achter tijdens een serie interactieve tests en rollenspelen. Is er toch geen match? Dan is dit een mooie gelegenheid om ervaring op te doen.


Meld je nu aan!

Wil je deelnemen aan het StudentenWerk Recruitment Camp? Solliciteer dan direct op deze vacature.

Ben je één van de gelukkigen?

Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact met je op. Ben jij het talent waar wij om staan te springen? Dan zien we je graag tijdens het StudentenWerk Recruitment Camp op 18 april!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie