‘LOEY Award is de kers op de taart’

Door Lisette de Graaf op 06-09-2013
0 reacties | 3093 views

Woensdag 4 september was het dan eindelijk zover: de uitreiking van de Leading Online Entrepreneur of the Year Awards in het Rijksmuseum in Amsterdam. Na een waanzinnig spannende avond mag Rogier Thewessen zich de meest innovatieve online ondernemer van 2013 noemen.Reinout Oerlemans reikte de award persoonlijk uit 


Trots


Hugo de Koning, medeoprichter van StudentenWerk: “Het was een waanzinnige avond! De top van de ondernemerswereld was aanwezig, waaronder Michiel Mol, Reinout Oerlemans en Pieter Zwart. Ik ben super trots dat Rogier tussen deze topondernemers zo’n prijs in ontvangst heeft mogen nemen.”


Vanuit de zaal klonk luid applaus! 


Kers op de taart

Dertien jaar geleden richtten Rogier Thewessen, Hugo de Koning en Bram Bosveld tijdens hun studietijd StudentenWerk op. Anno 2013 is StudentenWerk uitgegroeid tot een succesvolle speler in de uitzendbranche. Hugo: “De afgelopen jaren hebben we er hard voor geknokt om te komen waar we nu zijn. Inmiddels zijn we onder de naam StudentJob ook actief in België, Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk. Deze award is voor mij de kers op de taart!”


Rogier samen met Valentijn Bras, winnaar van de LOEY Starters Award 


E-recruitment

“Van oorsprong is de uitzendbranche een heel traditionele markt”, vertelt Hugo. “StudentenWerk heeft een passie voor online en is voorloper op het gebied van innovatie en technologie. Deze award is een erkenning voor waar we goed in zijn: e-recruitment ."


Hugo samen met Edwin Hengstmengel (directeur Stichting LOEY) en Rogier

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie