StudentenWerk Recruiters Agenda: december 2012

Door StudentenWerk op 29-11-2012
0 reacties | 2532 views

In december vinden volop hr-evenementen en -workshops plaats, maar StudentenWerk zoekt natuurlijk naar de vooruitstrevende, tweepuntnul-onderwerpen die wij specifiek met je willen delen. Drie uitschieters schotelen we je voor, dan houd je ook nog tijd over voor de feestdagen!

 

 

  • 6 december - De wereld werft

Dit jaarlijks evenement vindt inmiddels voor de vierde keer plaats. Een dag die volledig in het teken staat van arbeidsmarktcommunicatie. De Wereld Werft 2012 (DWW12) gaat over indruk en impact. Deze grote thema’s worden in twee plenaire sessies en achttien workshops aangepakt. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. doelgroepgericht werven, searching, seo, social media referral, videorecruitment, employer branding, arbeidsmarktonderzoek, de laatste trends en ontwikkelingen en vele praktijkcases.

 

 

In één middag alles weten over mobile recruitment? Dat kan op deze inspirerende dag tijdens welke Chuck Martin (o.a. keynote speaker, auteur en CEO van het Mobile Future Institute Chuck) je meeneemt in de wereld van ‘The third screen’. Een inspirerend verhaal over de opkomst, de kracht en mogelijkheden die het mobiele kanaal met zich mee brengt.

 

123Mobile Day

 

Tijdens 123Mobile wordt ook de Mobiele Recruitment Award 2012 uitgereikt aan de organisatie die de beste sollicitatie-ervaring biedt aan kandidaten. Welke organisatie zet de kandidaat centraal, faciliteert mobiel solliciteren, en heeft de mobiele website of app een integraal onderdeel gemaakt van een gedegen moderne recruitment strategie?

 

  • 13 december - HR-Analytics masterclass

Wij zeggen het al 12 jaar: meten is weten. Maar voor veel hr-afdelingen is dit helemaal niet vanzelfsprekend. HR-Analytics helpt je om als organisatie (profit of non-profit) een scherper inzicht te verkrijgen in de werkelijke staat van uw hr-processen en de relatie tussen de ‘factor mens’ en de verschillende prestaties binnen uw organisatie. Met een goed, cijfermatig onderbouwd inzicht kun je recruitmentkosten verminderen, het personeelsverloop verlagen of een salesafdeling verbeteren.

 

 

Headlines nieuwsbrief november

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie