Persbericht: Besured biedt voordeligste zorgverzekering van Nederland

Door StudentenWerk op 25-11-2011
1 reactie | 6127 views

Nederland is een nieuw zorglabel rijker, genaamd Besured. Besured is een samenwerking tussen verzekeringsaanbieder National Academic en studentenuitzendbureau Studentenwerk. “We wilden iets extra’s bieden voor de studenten die bij ons aangesloten zijn”, zegt Rogier Thewessen van Studentenwerk. Met € 89,90 per maand is Besured de enige partij in Nederland die een zorgverzekering aanbiedt voor onder de € 90 zonder een extra eigen risico.

 

“Je ziet dat steeds meer verzekeraars de service beperken die zij aan de klant bieden. De Nederlandse overheid heeft gezegd dat de dekking van de basisverzekering overal in Nederland gelijk moet zijn. Maar de overheid heeft niets gezegd over de service. Daar maken veel verzekeraars gebruik van”, zegt Laurens Geysendorpher, directeur National Academic en woordvoerder voor Besured.

Bij alle ziekenhuizen terecht
Geysendorpher doelt hiermee op de beperkingen die andere verzekeraars doorvoeren in hun beleid, zoals het aantal ziekenhuizen waar de patiënt terecht kan. Bij Besured kunnen verzekerden, anders dan bij de andere jongerenverzekeraars, bij elk ziekenhuis in Nederland terecht.

Geen andere beperkingen
Een ander verschil met de prijsvechtende verzekeraars, is dat Besured wél bereikt kan worden via een normaal telefoonnummer (geen 0900-nummer dus), geen extra eigen risico hanteert en jongeren terechtkunnen bij de apotheek op de hoek. Besured werkt dus niet alleen maar via een internetapotheek.

Aanvullende verzekering sluit goed aan
Besured heeft één aanvullende verzekering en één tandartsverzekering. “Dit sluit goed aan bij onze studentengroep. Niet teveel gedoe of keuzes. Gewoon makkelijk en compleet”, zegt Rogier Thewessen van Studentenwerk. Naast ‘bekende’ aanvullingen op fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen, heeft de studentenverzekering enkele specifieke studentendekkingen opgenomen.

Aandacht voor Besured
Studenten (18-26 jaar) welke ingeschreven staan bij Studentenwerk ontvangen deze week een oranje envelop waarin Besured zich persoonlijk aan hen voorstelt. Verder zijn uitingen van Besured te zien op hogescholen, universiteiten, in studentencafés, op internet en is er een uitgebreide campagne op  radio 538 te horen.

Reacties

28-11-2011

Diederik:

Na grondig onderzoek zojuist aangemeld bij Besured. Inderdaad de voordeligste verzekering en je kunt overal terecht. Dekkingen zijn compleet en alles kan online gedaan worden.

Plaats jouw reactie