StudentenWerk opent tweede vestiging in Amsterdam

Door StudentenWerk op 31-03-2011
0 reacties | 3780 views

Half april opent in Amsterdam een tweede StudentenWerk vestiging. Al sinds 2007 hebben we een vestiging in het centrum aan de Vijzelgracht, maar door het groeiend aantal klanten en inschrijvingen van kandidaten is uitbreiding naar een tweede locatie noodzakelijk.

 

StudentenWerk uitzendbureau Amsterdam Westerpark
Het nieuwe pand van StudentenWerk in Amsterdam Westerpark bevindt zich op de Haarlemmerweg 315-A

 

Lokale marktbewerking vanuit Westerpark

Het nieuwe kantoor, dat tegenover de Westergasfabriek in Westerpark ligt, bedient de bedrijven in Sloterdijk, Noord en Nieuw West. De keuze voor de locatie lag voor de hand. Vestigingsmanager Lori Amama: “StudentenWerk Amsterdam heeft er voor gekozen zich in 2011 te richten op lokale marktbewerking. Het gebied rondom Sloterdijk leent zich hier uitstekend voor, wij zitten nu ‘dichter bij het vuur’ van onze grote klanten, GVB, ING en DPA. Daarnaast zijn er nog veel lokale, onontdekte ‘parels’ waar wij onze studenten en starters een leuke baan willen aanbieden in 2011.”

 

StudentenWerk Amsterdam is in de laatste jaren exponentieel gegroeid. In 2010 verdubbelde het aantal werknemers aan de Vijzelgracht naar dertien. Om de klanten uit de stad optimaal te kunnen bedienen, werd het recruiterteam intern opgesplitst per regio. Amama: “Al snel bleek dat het praktischer zou zijn om de regio’s vanuit een eigen vestiging te benaderen. Westerpark werd een feit, maar ook Zuidoost wordt nog dit jaar geopend!”

 

Westerpark is inmiddels onze 21e Nederlandse vestiging. Eerder dit jaar werden nog in Breda en Enschede nieuwe vestigingen geopend. De officiële opening van Studentenwerk Westerpark vindt plaats op 15 april vanaf 17:00 uur.

Headlines nieuwsbrief maart:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie