Wij stunten voor War Child!

Door StudentenWerk op 31-03-2011
0 reacties | 3665 views

Vorig weekend is Radio 538 begonnen met de actieweek 538 voor War Child. Een actie waarbij een week lang wordt uitgezonden vanuit twee trucks door heel Nederland en mensen worden opgeroepen om stunts uit te voeren voor het goede doel: de oorlog uit een kind halen voor War Child! De actie wordt 100% gesponsord, dus ook StudentenWerk doet waar ze goed in is: het faciliteren van uitzendkrachten die op locatie een handje mee kunnen helpen!

 

Bekijk de livestream van 538 voor War Child

Waarom steunt StudentenWerk deze actie?

Nog iedere dag groeien miljoenen kinderen op in oorlog. Ze leven in angst, met geweld om zich, krijgen nachtmerries, worden agressief of trekken zich terug. Wij vinden dat ieder kind recht heeft op een toekomst, met gelijke kansen in plaats van een valse start.

War Child biedt kinderen deze kans door de oorlog uit een kind te halen. Met creatieve activiteiten zoals muziek, dans, theater en sport. Kinderen komen weer los, maken plezier, durven contact te maken en krijgen weer zelfvertrouwen. Zodat ze de kracht vinden om weer vooruit te kijken.

 

Hoe kun jij deze actie steunen?

Voor 12 euro kan War Child 1 oorlogskind helpen. Ga een uitdaging of stunt aan en help mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor oorlogskinderen. Hoe gekker de stunt, hoe beter, want dat levert het meeste geld op voor War Child!

Headlines nieuwsbrief maart:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie