KPN en de Bijenkorf kiezen voor StudentenWerk

Door StudentenWerk op 31-01-2011
0 reacties | 3238 views

Het jaar 2011 begint goed voor StudentenWerk! In januari hebben we zowel met KPN als met de Bijenkorf een contract afgesloten dat StudentenWerk de vaste leverancier is van flexkrachten. Samen met drie andere uitzendpartijen wordt StudentenWerk in 2011 mantelpartner van KPN voor de duur van minimaal 3 jaar. In deze rol is StudentenWerk verantwoordelijk voor het leveren van o.a. winkelpersoneel, callcentermedewerkers en administratieve krachten.

 

KPN

Om KPN optimaal te kunnen bedienen zal er een aparte businessline worden opgezet binnen StudentenWerk, welke doorgroeimogelijkheden biedt voor de meest ervaren recruiters van het uitzendbureau. Naar verwacht zullen het aankomende kwartaal zeker 40 ervaren recruiters in- en doorstromen naar het KPN account.

 

Commercieel directeur Hugo de Koning: "We zijn erg trots op dit nieuwe contract, na jaren hard en slim werken, is dit de kers op de taart. We hebben het met zijn allen gedaan, en gaan nu pas echt beginnen!”

 

De Bijenkorf

Ook de Bijenkorf heeft StudentenWerk gekozen als vaste leverancier van flexkrachten. Het landelijk contract met Maxeda houdt in dat Studentenwerk tot 2013, samen met ASA, ongeveer 100.000 uitzenduren op jaarbasis zal verdelen.

 

De samenwerking met Maxeda is het resultaat van een geslaagde pilot tijdens de Drie Dwaze dagen vorig jaar september in Eindhoven. StudentenWerk Eindhoven leverde toen in vier weken tijd meer dan 200 studenten aan de Bijenkorf, die bij elkaar meer dan 4000 uur hebben gewerkt. Headlines nieuwsbrief januari:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie