Ha Lan Nguyen - Senior Recruiter

Werving en selectie

Is uw organisatie al vergrijzing-proof? Haalt u al de jonge generatie binnen, zodat de kennis geborgd wordt? Wist u dat StudentenWerk u kan helpen de beste jonge talenten te vinden en ze in uw bedrijf kan introduceren? Hoe dan? Via onze dienst werving en selectie.

‘StudentenWerk? Jullie leveren toch alleen studenten en geen young professionals?’
Dat is zeker niet waar! StudentenWerk bemiddelt al jaren scholieren, studenten, starters en young professionals op zowel uitzendbasis als op basis van werving en selectie. Hierbij kunnen wij putten uit de meer dan 1 miljoen werkzoekenden uit onze database.

‘Werving en selectie, dat is toch veel duurder dan zelf werven?’
Ook dit is een misvatting. Er komt veel kijken bij een goede screening en de gemiddelde kosten voor een bedrijf komen al snel op € 2.600,= per aanname. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals hunten, selectie door een P&O-medewerker, voeren van gesprekken, etc.

‘Wij weten ook wel een beetje hoe LinkedIn werkt, dus wij vinden die jonge talenten zelf wel.’
Een zoektocht online zal een paar interessante kandidaten opleveren, maar u bent toch op zoek naar het allerbeste talent? Wij volgen jonge talenten al vanaf hun studententijd en houden ze nauwlettend in de gaten. Daarnaast bouwen wij constant aan een pool van jonge talenten via social media. Zo vinden wij voor u niet alleen de beste kandidaten op de markt, maar ook de beste in de markt.

Meer informatie over werving en selectie? Wij helpen u graag!

Meer informatie?
Stuur mij de
StudentenWerk brochure

*
*
*