Case IT traineeship: Snelle instroom van slimme junior software developers


Werving en selectie

Wij selecteren ambitieuze professionals met een bètaopleiding, communicatieve skills én developerstalent.

Training

In 1-2 maanden tijd leiden wij onze toptrainees op tot gecertificeerd C#.Net-, Java- of PHP-programmeur.

Voorloopdetachering

Onze kersverse developers starten meteen op basis van detachering met mogelijkheid tot overname.
Case IT traineeship: Snelle instroom van slimme software developers


IT-traineeship software developer

Software developer is het beroep van de toekomst. Er is een grote vraag naar mensen die de groeiende digitale wereld vorm kunnen geven. Wij zoeken daarom altijd naar nieuw talent, binnen én buiten de gebaande paden. Ons IT-traineeship richt zich op communicatieve high potentials met een bèta-achtergrond. Wiskundeleraren bijvoorbeeld, maar ook sterrenkundigen of biologen. In 1 tot 2 maanden worden onze IT-trainees opgeleid tot C#.Net-, Java- of PHP-programmeur.
Strenge selectie op communicatieve skills en persoonlijkheid

Wij hebben ruim 50.000 mensen met een bèta-achtergrond in ons netwerk. Om te zien wie er in aanmerking komen voor het traineeship, ondergaan de kandidaten eerst een strenge selectieprocedure. Wij onderwerpen hen eerst aan een persoonlijkheidstest, vervolgens aan een assessment op numeriek, abstract en verbaal niveau. Ten slotte moeten zij een presentatie geven om hun communicatieve vaardigheden te tonen. De beste kandidaten worden geselecteerd voor het IT-traineeship.

Software developers op maat

De nieuwe software developers leren veel meer dan alleen code schrijven. Ze doen ook kennis op over essentiële software en ontwikkelingsmethodes zoals Javascript, HTML5, CSS, J2EE, SQL, Apache, OOP, SCRUM (Agile) en PRINCE2. YoungCapital leidt jaarlijks ruim 70 programmeurs via het traineeship op, die allen worden geplaatst bij verschillende opdrachtgevers, waaronder BDO, GasUnie, Nétive en Atos. Elk lesprogramma is op maat afgestemd, afhankelijk van de programmeertaal en de voorkeuren van de toekomstige werkgever. Zo weten we zeker dat onze kersverse developers perfect bij de organisatie passen.

Deze klanten kiezen ook voor YoungCapital

bdo
kpmg
gasunie
atos
netive
Bent u opzoek naar Java of .Net developers? Maak vandaag nog een afspraak en kom snel in contact met developers uit uw regio.

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*