Grootschalige werving in Retail & Leisure


Wij nemen uw complete wervingsproces uit handen

Werving

Wij zetten in no time een grootschalige online wervingscampagne voor u op, schrijven vacatureteksten en genereren supersnel sollicitaties. Onze recruiters verzorgen de complete screening.

Training

Na de definitieve selectie van de kandidaten, testen en trainen wij via e-learning uw tijdelijke medewerkers zodat ze optimaal voorbereid zijn voor uw project.

Planning en verloning

Met slimme software nemen wij uw gehele personeelsplanning uit handen. Ook verzorgen wij de salarisverwerking, uitbetaling en eventuele nazorg.
Case Bijenkorf: probleemloos opschalen voor Drie Dwaze Dagen!


hulp met de ov-chipkaart

Ruim 1.200 kandidaten voor drie dagen

De Drie Dwaze Dagen van warenhuisketen De Bijenkorf is één van de grootste jaarlijkse verkoopacties in Europa. Op deze drie dagen worden de tien Bijenkorf-vestigingen overspoeld door meer dan één miljoen klanten. Om deze enorme drukte op te vangen, heeft de Bijenkorf tijdelijk ruim 1.200 klantgerichte medewerkers nodig die goed zijn getraind. YoungCapital gaat jaarlijks de uitdaging aan!
hulp met de ov-chipkaart

Grootschalige werving voor 3.000 diensten

Voor de Bijenkorf werkt YoungCapital met ervaren inhouse projectteams op landelijk en lokaal niveau. Ons landelijke team op het hoofdkantoor werft, selecteert en traint de 1.200 kandidaten. Ook worden de verloning en facturatie van de kandidaten centraal georganiseerd. Onze lokale teams in het land begeleiden de kandidaten op de winkelvloer. Het resultaat: 1.200 gemotiveerde en direct inzetbare kandidaten voor 3.000 ingeplande diensten in Sales, Kassa, Merchandise, Logistiek, Horeca en Customer Service.
hulp met de ov-chipkaart

Gemotiveerde en ervaren medewerkers

Al sinds 2009 vertrouwt de Bijenkorf op YoungCapital voor ervaren, gemotiveerde en goed ingewerkte krachten tijdens de Drie Dwaze Dagen. Niet voor niets blijven de best presterende kandidaten (twintig procent) na afloop van de Drie Dwaze Dagen om de Bijenkorf te ondersteunen tijdens het drukke vierde kwartaal. Werken met YoungCapital levert een fors kostenvoordeel op, dankzij onze scherpe tarieven en efficiënte processen. En doordat het eigen personeel tijdens deze drukke dagen wordt ontzorgd, kunnen zij na de Drie Dwaze Dagen weer probleemloos worden ingezet.
Deze retailers kiezen ook voor YoungCapital

Nieuwsgierig naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demonstratie van onze recruitmenttechnologie en werkwijze. Zien is geloven. U gaat energie van ons krijgen!

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak


*
*
*
*