Referentie MatchQ | Human Capital Indicators

Hajo Valk, Owner at MatchQ | Human Capital Indicators


Goed, snel en efficiƫnt. Wat opvalt is dat ze bij Studentenwerk eigenlijk zonder uitzondering ondernemend te werk gaan, denkend vanuit de mogelijkheden met een frisse kijk op zaken. Dit vertaalt zich over het algemeen naar een duidelijke praktische aanpak met goede resultaten. Daarnaast is het een leuke ploeg mensen. Ze gaan ervoor en dat stralen ze uit.

Referentie Hutten

Bart Hoex, Directeur HRM at Hutten


Samenwerken met Studentenwerk geeft energie! Het jonge team van gedreven en enthousiaste medewerkers gaat er voor om hun dromen en ambities waar te maken. Afspraak is afspraak en gedegen en snelle dientsverlening. Zeer klantgericht en altijd meedenkend in oplossingen. Prima partner om de snel veranderende arbeidsmarkt waarin de Y-generatie het arbeidspotentieel van de nabije toekomst is flexibel te benaderen. Visie, lef en service, een ijzersterke combinatie!!

Referentie AkzoNobel

Frank Suyver, HR Business Partner at AkzoNobel


Vanuit mijn functie bij de Bijenkorf veel samengewerkt met Studentenwerk. Zij hebben tijdens de DDD 2010 in filiaal Eindhoven een pilot gedraaid en dat heel goed gedaan. Zelfs de meest kritische Managers wisten ze voor zich te winnen. Ikzelf vind het werken met het team van Studentenwerk altijd erg inspirerend. Ze denken met je mee, delen hun kennis en willen graag samen ontwikkelen. Leuk om mee te werken.

Referentie Workoptions B.V.

Bert Duisenberg - Senior Recruitment Consultant at Workoptions B.V.


Samenwerken met Studentenwerk: energiek, professioneel en snel !

Referentie NS Reizigers

Steven Kosterman, a.i. Manager Kwaliteit, Planning & Informatie at NS Reizigers


Al vanaf de eerste kennismaking met Studentenwerk verloopt de samenwerking erg soepel. Studentenwerk heeft inmiddels op diverse fronten haar flexibiliteit en open opstelling meer dan bewezen. Zo zijn zij als geen ander in staat om zich aan te passen aan klantwensen en processen, dit doordat men luistert naar de wensen en deze direct vertaald naar concrete acties. Daarnaast zijn ook de uitzendkrachten van hoge kwaliteit en zijn zij net zo enthousiast als het team van Studentenwerk zelf.

Referentie ANWB

Aziz Z., Manager Operations at Gall & Gall


Prima club, vol enthousiaste mensen en weten op een goede wijze in te spelen en mee te denken over korte en lange termijn oplossingen voor de personeelsbezetting.

MatchQ

Joris V., Purchaser at ANWB


Al enkele jaren werft en selecteert Studentenwerk tijdelijke medewerkers voor de ANWB Alarmcentrale. De tijdelijke medewerkers leveren prima kwaliteit en pakken zaken snel op. Telkens weer bewijzen de database, het netwerk en het enthousiasme van Studentenwerk van zeer grote waarde te zijn.

GVB

“StudentenWerk levert de perfecte vakantiekrachten”


In de vakantieperiode zetten wij vijf dagen per week een team van studenten in, dat zich mengt tussen de reizigers. In de trams en bussen zijn ze herkenbaar door hun GVB-jas. De reizigers ervaren dit doorgaans als zeer prettig en ze kunnen aan deze studenten al hun vragen stellen. Ideaal dus, deze samenwerking met StudentenWerk.

Henk Rebel, Projectleider GVB

Bekijk hier de case van GVB

Railrest

“Studenten zijn leergierig en intelligent”

Bij Railrest zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde en ervaren cateraars. StudentenWerk regelde een team studenten dat tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier de catering ‘aan boord’ verzorgt. “Het is makkelijk werken met de studenten van StudentenWerk, aldus Carole. Ze zijn gemotiveerd en representatief.”

Carole Valdrez, Vestigingsmanager Railrest

DHL

“Studenten pakken de werkzaamheden snel op”


Het snel en veilig afleveren van pakketten vergt een behoorlijk staaltje logistiek en niet te vergeten goede, gemotiveerde koeriers. De studenten van StudentenWerk bleken een perfecte match. Vooral in de zomermaanden worden veel studenten ingezet als koerier. “Het is erg prettig dat studenten dingen snel oppakken en goede inzet tonen, aldus Peter van Duin.

Peter van Duin, Lijnmanager DHL

T-Mobile

“Studenten zijn enthousiast en snel in te werken”


StudentenWerk levert al 1,5 jaar studenten aan het callcenter van T-Mobile in Arnhem. De samenwerking is begonnen met Orange, maar nu T-Mobile dit telecombedrijf heeft overgenomen wordt Orange steeds rozer. Guido Bongers is ‘Manager Planning & Performance’ bij het callcenter van T-mobile en verantwoordelijk voor het callcenterpersoneel.

Guido Bongers, Manager T-Mobile

Telfort

“Studenten leren snel en zijn erg flexibel”


Een team van ongeveer dertig studenten van StudentenWerk is werkzaam in het inbound callcenter om alle klanten telefonisch te woord te staan. “De studenten pikken de informatie goed op en leren snel, dat merk je meteen en het werkt erg prettig”, aldus Shiraas. Werken met hoogopgeleide studenten van StudentenWerk is ideaal!

Shiraas Goerdin, Manager Callcenter Telfort

HSK Groep

“StudentenWerk levert de beste kandidaten”


HSK is een landelijk opererende organisatie, gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van psychische zorg. Omdat HSK enorm groeit zijn we constant op zoek naar versterking. In een wat hectische periode hebben de studenten van StudentenWerk snel orde weten te scheppen. HSK en StudentenWerk zijn een succesvolle match!

Albert Jan van de Pol, HSK Groep

Servex

“StudentenWerk matcht Servex”


Servex is één van de grootste horeca- en retailorganisaties van Nederland. Voor al deze winkels is goed personeel een vereiste. Om hierin te voorzien werkt Servex al meer dan vijf jaar samen met StudentenWerk. “Studenten van StudentenWerk denken na, zijn flexibel en breed inzetbaar. Als ze aangeven dat ze komen werken, dan komen ze ook”, aldus Hugo. Ideaal de samenwerking met StudentenWerk!

Hugo Lommen, HR Directeur Servex

Group 4 Securior

“Studenten zijn goede beveiligers”


Jan Inge: “Een bijbaan bij ons als beveiliger is ideaal voor studenten, en studenten zijn ideaal voor ons. Het werk is veelal in de avonduren, dat is voor voltijd studenten makkelijk te combineren. Wij ervaren het werken met studenten als erg prettig. Over het algemeen leren zij snel en zijn ze snel ingewerkt. StudentenWerk zorgt voor de perfecte match!

Jan Inge Zoutman, Unitmanager G4S

Achmea

“Studenten van StudentenWerk zijn flexibel inzetbaar”


Achmea Sociale Zekerheid in Hoofddorp houdt zich bezig met het verzekeren van bedrijven op het gebied van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van hun medewerkers. Voor vervanging van een receptioniste is een StudentenWerk-pool ingezet. Studentes van StudentenWerk zijn vlotte meiden die we goed kunnen gebruiken als visitekaartje voor ons bedrijf.

Valérie Schaafsma, Achmea

Snel personeel nodig?
Wij bellen u

*
*
*
*