app

Organiseer uw big data in onze Tempshop™

Organiseer uw big data. De Tempshop™ is een complete database met al uw huidige en voormalige uitzendkrachten. Op basis van harde criteria (werkervaring, opleidingsniveau, woonplaats, functie) kunt u door volledige kandidatenprofielen naar matchende kandidaten voor uw vacature zoeken.

Geschikte kandidaten benadert u per telefoon of via een gepersonaliseerde e-mail met uw vacature. Zo werft u snel en voordelig geschikte medewerkers die reeds bekend zijn met uw organisatie.

PlanManager™ : slim poolmanagement

PlanManager™ is een zelfroostertool die de planning van uw medewerkers volledig automatiseert. Bij het opstellen van de planning benadert PlanManager™ poolkandidaten per mail, sms of via onze app op hun smartphone.


De kandidaten reageren op de aangeboden diensten en geven hun beschikbaarheid via hun persoonlijke pagina door. De plansoftware matcht hun beschikbaarheid vervolgens met de planning. Hierna bevestigt PlanManager™ de definitieve inroostering aan de kandidaat via de app, per mail of per sms.

app
app

Mobilizer™: uw hele personeelsbestand binnen handbereik

Al uw personeelsbestanden samengebracht in één overzichtelijke tool; het klinkt als een sprookje maar YoungCapital maakt het mogelijk. De Mobilizer™ is een complete database met al uw huidige en voormalige medewerkers, waaronder vaste en tijdelijke krachten, zzp’ers, uitzendkrachten en gedetacheerden.


Met de Mobilizer™ kunt u uw (oud)-personeel blijven volgen. Op basis van harde criteria (werkervaring, opleidingsniveau, woonplaats, functie) kunt werven onder kandidaten die al bekend zijn binnen uw organisatie. Dit genereert doorstroom, vermindert uitstroom en verlaagt uw recruitmentkosten aanzienlijk.