Wij houden u op de hoogte van uw doelgroep

Wie is generatie Y? Het is de student van vandaag en uw werknemer van morgen. Opgegroeid als de internetgeneratie hanteert Y heel andere waarden dan u en uw huidige werknemers gewend zijn. Wij zorgen ervoor dat u weet wat deze generatie beweegt, wat er leeft onder studenten en starters en welke invloed dit heeft op u als werkgever.

Wij onderzoeken de doelgroep regelmatig
Elke maand houdt YoungCapital een onderzoek onder de uitzendkrachten die bij ons ingeschreven staan. Met gemiddeld ruim 1.000 respondenten per onderzoek, leveren onze onderzoeken een representatief beeld op van wat er leeft onder de doelgroep. De resultaten van onze onderzoeken publiceren wij op onze nieuwssite en in pers- en vakbladen.

Wij delen onze kennis via social media
Via onze online kanalen houden we niet alleen u, maar ook onze jongerendoelgroep op de hoogte van relevante informatie, artikelen, nieuws en onderzoeksresultaten. Op het YoungCapital-weblog leest u onze visie op een veranderende arbeidsmarkt. Daarnaast hebben we een Facebook-pagina vóór de generatie Y en beheren we op LinkedIn een discussiegroep óver de generatie Y. Actueel nieuws over uw doelgroep is ook in 140 tekens te volgen op Twitter via @StudentenWerk.

Wij weten generatie Y te vinden
Hoogopgeleide starters, de zogenoemde Y-starters, worden de komende jaren steeds schaarser. 71% van hen oriënteert zich bij het zoeken naar een baan in de eerste plaats via het internet. Dit betekent voor de werkgever: vind uw doelgroep, maar zorg er ook voor dat ze u kunnen vinden!

Leer effectiever werven met onze gratis New Generation Recruitment Guide.
De Recruitment Guide is een handleiding tot het online werven van jong talent: van de toepassing van SEO (search engine optimization) op vacatures, tot het versterken van uw employer brand via netwerksites. Een handige gids bij de zoektocht naar jong, hoogopgeleid talent met als credo: eerst vinden, dan binden!


Meer informatie?
Stuur mij de YoungCapital brochure

*
*
*


Wij zullen op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen om uw adresgegevens te verifiëren.