De beste tips om supersnel geld te verdienen met Koningsdag

Door Lisette de Graaf op 21-04-2015
1 reactie | 7259 views

Megadrukte in smalle straatjes, liters bier en oranje everywhere. Op Koningsdag gaan we massaal de straat op om te feesten en te proosten op de verjaardag van onze Wim-Lex. Maar als je slim bent, grijp je juist dát moment om keiharde cash te verdienen. Met onderstaande tips stromen de euro’s bij je binnen volgende week!

De beste tips om supersnel geld te verdienen met Koningsdag

Koningscashtip 1. Verkoop oude spullen
Voor jou is het misschien ouwe meuk, maar op Koningsdag kun je een hoop mensen met je oude spullen blij maken. Vraag voor een nog hogere opbrengst ook of je ouders, collega’s of vrienden nog spullen hebben. Echte ondernemers tikken voor weinig geld spullen op de kop en verkopen ze voor minstens het dubbele!Koningscashtip 2. Laat jezelf bekogelen
Breng wat bierdrinkende feestgangers bij elkaar met een spelletje, en je hebt een hoop gezelligheid. Én een hoop geld. Organiseer het rad van fortuin, laat mensen sjoelen, mikspelletjes spelen of een euro gooien in een borrelglaasje dat in een bak met water staat. Is geld belangrijker dan je eigenwaarde? Steek dan je hoofd door een bord en laat je met eieren bekogelen voor één euro per stuk.


Koningscashtip 3. Glazen rapen

Voor de ‘luie verdieners’ onder ons de ultieme tip. Want tussen het feesten en dansen kun je ook gewoon glazen rapen! Die wissel je in voor statiegeld of een muntje, en één muntje is toch al snel zo’n 2,50 euro waard.

Koningscashtip 4. Maak van je huis een publiek toilet
Woon je in het centrum en ben je niet vies van vreemden in je huis? Stel dan je toilet beschikbaar voor hoge nood! Dit gaat je gegarandeerd zo veel geld opleveren, dat je na afloop een schoonmaker kunt inhuren voor de volledige ontsmetting van je toilet.


Koningscashtip 5. Bevochtig de kelen
Sla bij de supermarkt een aantal pallets met goedkope flesjes water of frisdrank in, en verkoop ze voor 1,50 per stuk aan dorstige voorbijgangers. Als je ze genoeg laat drinken, kunnen ze gelijk bij je naar het toilet.


De beste tips om supersnel geld te verdienen met Koningsdag


Koningscashtip 6. Gebruik je talent 

Geen zin om uren voorbereidingen te treffen voor de juiste spullen, hapjes en spelletjes? Maak dan gebruik van je talent! Zet je ultieme masseerskills in en geef schoudermassages weg. Het is ten slotte Koningsdag, dus alles kan! Draag een gedicht voor, geef een manicure of begin voor één dag een band.

Koningscashtip 7. Hoera, regen!
Natuurlijk hoop je op een zonnige topdag, maar er is altijd kans dat er die dag regen valt. Balen, maar een echte zakenman (of -vrouw) denkt een stap vooruit! Grote kans dat je poncho’s en paraplu’s bij een regenbui namelijk als warme broodjes over de ‘toonbank’ vliegen. Tegen een redelijke vergoeding, uiteraard. ;-)
Ga je tijdens Koningsdag liever aan de slag bij een leuke baan via YoungCapital? Check hier al onze Koningsdagvacatures! 

Reacties

26-04-2015

iep:

wauw wat een goede tips ik zal ze zeker gebruiken en zal er vast veel geld mee gaan verdienen

Plaats jouw reactie