StudentenWerk Recruitment Camp: jouw kickstart bij onze organisatie?

Door Wendy Dallinga op 08-10-2013
0 reacties | 2654 views

StudentenWerk is altijd op zoek naar jong talent. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én Y-gentijds? Meld je dan nu aan voor het StudentenWerk Recruitment Camp dat plaatsvindt op donderdag 24 oktober van 14:00 tot 17:00 uur op ons hoofdkantoor in Hoofddorp.


Let op! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Voor onze vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp, Utrecht en Haarlem zijn we op zoek naar nieuwe recruiters. Om de kandidaten zo snel en zo goed mogelijk te leren kennen, nodigen wij een selecte groep toppers met recruitment-DNA uit voor het exclusieve StudentenWerk Recruitment Camp.


StudentenWerk Recruitment


Op een leuke, informele manier maken de deelnemers kennis met onze organisatie en medewerkers. Heb jij het in je om toe te treden tot de inner circle van StudentenWerk? Daar komen we snel genoeg achter tijdens een serie interactieve tests en rollenspellen. Is er toch geen match? Dan is deze dag een mooie gelegenheid om ervaring op te doen met solliciteren.


Meld je nu aan!
Wil je deelnemen aan het StudentenWerk Recruitment Camp? Kijk of we een match zijn en solliciteer op onze vacature. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we contact met je op. Het grootste talent krijgt van ons een uitnodiging voor deelname aan het StudentenWerk Recruitment Camp op 24 oktober in Hoofddorp. Vergeet niet 24 oktober alvast in je agenda te zetten!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie