Meld je nu aan voor het StudentenWerk Recruitment Camp voor stagiair(e)s!

Door StudentenWerk op 11-07-2013
0 reacties | 2450 views

StudentenWerk is altijd op zoek naar jong talent. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én Y-gentijds? Wil jij stagelopen bij de Flexspecialist van het Jaar? Meld je dan nu aan voor het StudentenWerk Recruitment Camp: the Intern Edition, dat plaatsvindt op donderdag 8 augustus van 14.00 uur t/m 17.00 uur, op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. 


Zoek jij een stageplek? 

Voor verschillende vestigingen zijn wij per direct op zoek naar stagiair(e)s. Specifiek voor onze vestigingen in Haarlem, Leiden, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en voor onze verschillende business units op ons hoofdkantoor in Hoofddorp organiseren wij op 8 augustus het StudentenWerk Recruitment Camp. We willen toekomstig talent graag zo goed mogelijk leren kennen. Tijdens het StudentenWerk Recruitment Camp kijken we op een leuke, informele manier of er een match is!

 

Solliciteer nu! 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Solliciteer dan direct voor de steden of business units waar jij graag stage wilt lopen. Onze recruiters nemen snel contact met je op om te kijken of jij in aanmerking komt voor deze dag. 


Tot 8 augustus!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie