StudentenWerk Recruitment Camp 2: jouw kick-start bij onze organisatie?

Door StudentenWerk op 24-05-2013
0 reacties | 4778 views

StudentenWerk is altijd op zoek naar jong talent. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Wegens groot succes organiseren wij voor de tweede maal een StudentenWerk Recruitment Camp, op vrijdag 7 juni op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én Y-gentijds? Schrijf je dan nu in! 

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Voor onze vestigingen in Hoofddorp, Amsterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar nieuwe collega-recruiters. We willen onze topkandidaten graag snel zo goed mogelijk leren kennen. Daarom nodigen wij een selecte groep toppers met recruitment-DNA uit voor dit exclusieve StudentenWerk Recruitment Camp.

Het StudentenWerk Recruitment Camp vindt op vrijdag 7 juni (van 13:00 tot 17:00 uur) plaats in Hoofddorp.
Op een leuke, informele manier maken de deelnemers kennis met onze organisatie en medewerkers. Heb jij het in je om toe te treden tot de inner circle van StudentenWerk? Daar komen we snel genoeg achter tijdens een serie interactieve tests en rollenspelen. Is er toch geen match? Dan is dit een mooie gelegenheid om ervaring op te doen.

Meld je nu aan!
Wil je deelnemen aan het StudentenWerk Recruitment Camp? Solliciteer op een van deze drie vacatures. Je wordt dan automatisch meegenomen in het selectieproces. Vergeet niet 7 juni alvast in je agenda te zetten!

Fulltime Recruiter StudentenWerk Amsterdam
Fulltime Junior Recruiter StudentenWerk Den Haag
Fulltime Junior Recruiter StudentenWerk Hoofddorp

Ben je een van de gelukkigen? 
Het grootste talent krijgt van ons op 4 juni een uitnodiging voor deelname aan het StudentenWerk Recruitment Camp. Vanwege het enorme aantal kandidaten en het beperkte aantal beschikbare plaatsen verzoeken we je hierover niet te bellen of te mailen, maar gewoon het bericht af te wachten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie