StudentenWerk Recruitment Camp: jouw kick-start bij onze organisatie?

Door StudentenWerk op 26-04-2013
0 reacties | 2956 views

StudentenWerk is altijd op zoek naar jong talent. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze eigen organisatie. Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én Y-gentijds? Schrijf je dan nu in voor het StudentenWerk Recruitment Camp, dat plaatsvindt op dinsdag 14 mei in onze vestiging te Groningen

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar 
Voor onze vestigingen in Leeuwarden, Zwolle en Groningen zijn wij op zoek naar nieuwe collega-recruiters. We willen onze topkandidaten graag snel zo goed mogelijk leren kennen. Daarom nodigen wij een selecte groep toppers met recruitment-DNA uit voor het exclusieve StudentenWerk Recruitment Camp. 

Het StudentenWerk Recruitment Camp vindt plaats op dinsdag 14 mei (van 16:00 tot 20:00 uur) in Groningen. 
Op een leuke, informele manier maken de deelnemers kennis met onze organisatie en medewerkers. Heb jij het in je om toe te treden tot de inner circle van StudentenWerk? Daar komen we snel genoeg achter tijdens een serie interactieve tests en rollenspelen. Is er toch geen match? Dan is dit een mooie gelegenheid om ervaring op te doen. 

Meld je nu aan! 
Wil je deelnemen aan het StudentenWerk Recruitment Camp? Solliciteer op een van deze drie vacatures. Je wordt dan automatisch meegenomen in het selectieproces. Vergeet niet 14 mei alvast in je agenda te zetten! 

Fulltime recruiter bij StudentenWerk Groningen

Fulltime recruiter bij StudentenWerk Leeuwarden 

Fulltime recruiter bij StudentenWerk Zwolle 

Ben je een van de gelukkigen? 
Een kleine groep sollicitanten, geselecteerd op het profiel in de vacaturetekst, krijgt van ons op 6 mei een uitnodiging voor deelname aan het StudentenWerk Recruitment Camp. Vanwege het enorme aantal kandidaten en het beperkte aantal beschikbare plaatsen verzoeken we je hierover niet te bellen of te mailen, maar gewoon het bericht af te wachten. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie