StudentenWerk is hoofdsponsor 538 voor War Child

Door StudentenWerk op 08-03-2013
0 reacties | 4721 views

Over de hele wereld raken honderdduizenden
kinderen door oorlogsgeweld gescheiden van hun ouders. Deze oorlogskinderen
blijven alleen en onbeschermd achter. Dat kan niet, dat mag niet! Daarom is
StudentenWerk hoofdsponsor van 538 voor War Child.

 

Met onze hulp rijdt de 538 studiotruck van 22 tot en met 29 maart door het hele land om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor War Child. De kick-off party vindt plaats op 21 maart in Groningen, op de Grote Markt. Daarna reist 538 langs Heerenveen, Alkmaar, Gouda, Bergen op Zoom, Veenendaal, Arnhem en ’s- Hertogenbosch.538 voor War Child


 

Onze recruiters, roadies, runners, en promotors doen mee!

StudentenWerk stelt een uitzendbudget van €100.000 ter beschikking om deze actie mogelijk te maken: onze op- en afbouwers helpen bij het opzetten van het podium en de apparatuur, onze ‘runners’ helpen bij allerlei klusjes, zoals het begeleiden van de artiesten naar het podium, onze promotiedames schrijven nieuwe donateurs in. Ons horecapersoneel houdt de kelen vochtig tijdens de feesten in Groningen en ’s-Hertogenbosch.


 Onze Anne live op 538

Van 22 tot en met 29 maart is onze eigen StudentenWerk-recruiter Anne Bouwman live te horen én te zien op radio 538 en 538TV. Elke dag brengt zij tussen 12:15 en 12:45 uur een bezoek aan dj’s Dennis Ruyer en Tim Klijn. Op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart is dit tussen 9:15 uur en 9:45 uur. Anne vertelt leuke anekdotes van de werkvloer en introduceert elke dag een andere bizarre vacature!
StudentenWerk veilt bizarre banen voor War Child

In maart veilen we namelijk acht bizarre banen met een hoge aaibaarheidsfactor voor één dag, speciaal voor 538 voor War Child! Altijd al dolfijnentrainer willen worden? Of wildedierenarts in een safaripark? Houd onze Facebook-pagina dan goed in de gaten en doe een mooi bod!

 

Ook bijdragen aan 538 voor War Child?

Wil je vrijwilligerswerk doen op een van de evenementen van 538 voor War Child? Neem dan contact op met Anne Bouwman. Vooral in Den Bosch, Veenendaal, Heerenveen en Groningen kunnen we extra handen gebruiken!

 

Ook donaties zijn natuurlijk van harte welkom. Of breng een mooi bod uit op een van de veilingitems van de 538 voor War Child-veiling. Deze kinderen in Sierra Leone bedanken je alvast voor je bijdrage!


Sierra Leone

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie