StudentenWerk Recruiters Agenda: januari 2012

Door StudentenWerk op 28-12-2012
0 reacties | 3449 views

Wie zit er aan het begin van een nieuw jaar niet vol goede voornemens? Toch is het voor de meesten lastig om deze om te zetten in concrete daden. Daarom geven we je met onze agenda wat tips: word nog in januari een 'master' in het werven via LinkedIn of verdiep je in social media recruitment. 

 

Werven via LinkedIn biedt uw organisatie ongekende mogelijkheden. Maar dan moeten uw recruiters die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Deze masterclass zorgt ervoor dat ze alle kennis en tools hebben om LinkedIn succesvol voor uw organisatie te kunnen inzetten.

 

 

Tijdens de les wordt onder andere besproken:

  • hoe u een waardevol professioneel online netwerk opbouwt;
  • hoe u kandidaten persoonlijk interesseert voor een baan;
  • hoe u werving via LinkedIn integreert in uw bedrijfsstrategie;
  • hoe u kunt besparen op de kosten van een (te) duur account.

 

  • 15 januari - Het Nieuwe Werken

De Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) gaat over de allernieuwste hype ‘Het Nieuwe Werken’. Of is het geen hype maar een trend, die niet meer te stoppen is? Zullen de arbeidsverhoudingen drastisch gaan wijzigen de komende jaren? En moet je daarin mee of je nu wilt of niet?

 

 

In de Masterclass Het Nieuwe Werken (HNW) gaat het vooral over de culturele omslag, de wijze waarop gemanaged moet worden in een nieuwe situatie en natuurlijk ook of medewerkers wel in staat zijn om op deze nieuwe manier te werken. Je hoort zowel de theoretische als de praktische kant van Het Nieuwe Werken (HNW) van een aantal zeer aansprekende deskundigen.

 

  • 17 januari - Boardroom session: social media recruitment

Een rondetafelsessie over social media recruitment is ideaal voor de drukke recruitmentmanager of interim recruiter die social media meer strategisch wil gaan inzetten. Tijdens een exclusief diner, letterlijk op topniveau, worden effectieve wervingstrategieën besproken die je horizon zullen verbreden. Tevens zullen veel praktische handvatten aangereikt worden. Iedereen is een actieve deelnemer en de nadruk ligt op de vrije uitwisseling van ideeën en ervaringen. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

 

 

 

Headlines nieuwsbrief december

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie