StudentenWerk blijft bij de les

Door StudentenWerk op 09-11-2012
1 reactie | 2136 views

StudentenWerk is niet alleen goed in het uitzenden, maar ook in het opleiden van jongeren! We dragen op verschillende manieren bij aan de ontwikkeling van generatie Y. Bijvoorbeeld met de E-recruitment gids Vind mY, die gebruikt wordt als lesmateriaal voor hbo-studenten, en als stagebedrijf voor mbo’ers. Twee leuke nieuwtjes over onze educatieve waarde.

 Vind mY collegestof voor hbo’ers

De hogeschool Windesheim in Zwolle biedt de E-recruitment gids Vind mY 2012-2013 als ondersteunend lesmateriaal bij de hbo-opleiding Human Resources Management. “Binnen een HR-opleiding worden studenten opgeleid tot beginnende beroepsbeoefenaars. Ze dienen een actuele, veranderkundige, bedrijfskundige en internationale focus te hebben”, zegt Frank Sturres, docent E-HRM bij de hogeschool Windesheim Zwolle. “De E-recruitment gids draagt bij aan een actuele kijk op het werven en selecteren van young professionals en helpt studenten om oog te hebben voor de wijze waarop nieuwe generaties binnen gehaald kunnen worden.

 

ecabo

 

StudentenWerk erkend stagebedrijf

In twaalf jaar tijd hebben we flink wat kennis en ervaring opgebouwd in het werken met jongeren. Zo is Studentenwerk sinds kort een erkend stagebedrijf. Kenniscentrum ECABO benoemde StudentenWerk in november tot stageorganisatie voor de mbo-opleidingen Junior Accountmanager en Medewerker P&A. Dat leerlingen hun stage bij StudentenWerk erg waarderen blijkt uit de evaluaties die wij na elke periode afnemen bij de leerling en praktijkopleider/manager.

Reacties

27-11-2012

Tendea.nl:

Stages zijn in deze tijden erg moeilijk te vinden. Het help dat we de hulp van uw organisatie kunnen inschakelen.

Plaats jouw reactie