StudentenWerk bezorgt PostNL uitzendkrachten

Door StudentenWerk op 30-10-2012
0 reacties | 3966 views

StudentenWerk mag ook het grootste postbedrijf van Nederland tot haar vaste klanten rekenen. In oktober hebben StudentenWerk en PostNL een nieuwe samenwerking beklonken voor de levering van flexibele krachten.

 

Het gaat om een driejarige mantelovereenkomst voor functies binnen alle onderdelen van de organisatie. De functies die onze mensen gaan invullen, variëren van postsorteerder, laad- en losmedewerker tot chauffeur en teamleider.

 

Post nl

 

“Wij kunnen snel en op grote schaal leveren”

“StudentenWerk heeft een enorme database van jonge, hoogopgeleide krachten. Het voordeel is dat zij ook graag werken op tijden die voor andere uitzendbureaus lastiger in te vullen zijn, zoals tijdens de schoolvakanties, ’s nachts en in het weekend ”, zegt Hugo de Koning, oprichter en commercieel directeur van StudentenWerk. “Dat sluit zeer goed aan op de vraag van PostNL: juist rond Kerstmis en Nieuwjaar hebben zij bijvoorbeeld veel extra mensen nodig, die in staat zijn om processen nauwkeurig af te handelen. Wij kunnen snel en op grote schaal de juiste krachten leveren.”

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie