StudentenWerk Recruiters Agenda: oktober 2012

Door StudentenWerk op 28-09-2012
0 reacties | 2746 views

Er staan bijzondere evenementen op de agenda van deze herfst. Schrijf je ‘last minute’ in om alles over employer branding te horen tijdens de Top 100 Summit van volgende week. Of ontdek de geheimen van e-recruitment in de masterclass Online Werving.

 

Hoe pakt de top van de Nederlandse werkgevers het aan om hun werkgeversmerk te ontwikkelen en tot leven te brengen? Wat doen de meest favoriete werkgevers anders dan de rest? De Top 100 Summit is een evenement dat om drie essentiële elementen van Employer Branding draait:

 

  • Hoe ontwikkel je het werkgeversmerk? (brand development)
  • Hoe breng je het werkgeversmerk tot leven? (brand activation)
  • Hoe meet en verbeter je de business impact? (KPI’s / ROI)

 Hoort jouw bedrijf bij deze Top 100 of ben je aan werkgeverszijde verantwoordelijk voor employer brand- of talentmanagement (HR, recruitment, marketing of communicatie), dan ben je op je plek tijdens deze Top 100 Summit.

 

 

Google.nl is de eerste pagina waar jongeren naartoe gaan bij de online zoektocht naar een baan. In dat opzicht is een workshop Werven via Google een slimme aanvulling op je recruitment strategie.

 

Met deze workshop leer je hoe Google AdWords, Google Analytics en SEO (Zoekmachine Optimalisatie) werkt en wordt een aantal interessante case studies behandeld. Daarnaast ga je zelf ook aan de slag zodat je in een korte tijd leert om te gaan met de verschillende facetten van Google en hoe je deze kunt inzetten bij de werving van personeel.

 

De workshop is inclusief:

  • lesmateriaal
  • persoonlijke begeleiding
  • borrel

 

Wilt u in één dag volledig worden bijgepraat over de meest actuele onderwerpen binnen uw vakgebied? En wilt u kennis uitwisselen met vakgenoten?

 

De HRM Actualiteitendag behandelt relevante en actuele onderwerpen op het gebied van HRM. De dag staat in het teken van ‘Mobiliteit als bezuinigingsmaatregel’. Onderwerpen als strategische personeelsplanning, het Nieuwe Werken, talentmanagement en outplacement passeren onder andere de revue.

 

Je kunt het volledige programma downloaden op de website

 

 

Online werven is niet meer weg te denken uit de wereld van arbeidsmarktcommunicatie. Job boards, sociale media, nichesites en zoekmachines; allemaal kanalen die je kunt inzetten om de juiste kandidaten te vinden of een band op te bouwen met de doelgroep.

 

In deze masterclass krijg je een uitgebreide rondleiding door de wereld van online personeelswerving. Er wordt uitvoerig stilgestaan bij de recruitmentsite, je eigen ‘werken-bij’ site. Hoe maak je deze beter vindbaar en creëer je meer conversie? Ook leer je welke verschillende online wervingstechnieken er zijn, hoe je ze kunt gebruiken en voor welke doelgroepen ze geschikt zijn.

 

 

Hou hem vast vrij in je agenda: donderdag 22 november kun je netwerken en tegelijkertijd met de voetjes van de vloer! #RIDE is een netwerkfeest in Amsterdam waar recruiters en hoogopgeleid talent met elkaar in contact komen.

 

Het jaarlijkse recruitment event springt met de editie 2012 in op de internationalisering van de arbeidsmarkt. Netwerken over de grens is daarom het thema van de avond en bezoekers van meer dan 50 verschillende nationaliteiten hebben zich al aangemeld. Een bijzondere setting om je te laten informeren over de stand van zaken op de arbeidsmarkt maar ook om te netwerken met hoogopgeleid talent en collega’s uit de branche.

 

Bestel hier vast je kaarten.

 

 

Headlines nieuwsbrief september

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie