StudentenWerk wordt mantelpartner van SNT

Door Karlijn Fiesler op 27-06-2012
0 reacties | 2390 views

StudentenWerk is vanaf juni 2012 officieel contractpartner van SNT. Als partner zullen we SNT ondersteunen bij de werving van personeel voor o.a klantenservice, -chat en webcare. De overeenkomst is voor 1 jaar afgesloten met een optie tot verlenging.

 

De laatste jaren maakt SNT een enorme groeispurt door, in het aantal opdrachtgevers en projecten. Dat vraagt om een flexibele pool van gespecialiseerde medewerkers en biedt op het wervingsvlak ruimte voor nieuwe partners. StudentenWerk heeft het afgelopen jaar als second supplier gefungeerd. Snelle levering van kwalitatieve kandidaten en een probleemoplossende instelling heeft ertoe geleid dat het uitzendbureau vanaf nu als ‘challenger’ wordt ingezet naast de reguliere uitzendpartijen.

 

logo snt

 

StudentenWerk springt in op veranderingen binnen klantcontact

SNT is één van de grootste aanbieders op het gebied van klantcontactafhandeling in Nederland, België en Suriname. Zij zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties goed contact kunnen onderhouden, opbouwen en uitbouwen met hun klanten.

 

In de afgelopen jaren is veel veranderd in de manier waarop er met klanten wordt gecommuniceerd. Vooral de integratie van chat, mail en social media is van grote invloed op het klantcontact en vraagt van werknemers extra kwalificaties.

 

In de database van StudentenWerk zitten inmiddels meer dan een miljoen  studenten en Young professionals. Deze doelgroep is gewend om met de nieuwste technologieën te werken en sluit daarom nauw aan bij de groeiende behoefte van SNT aan talent.

 

Headlines nieuwsbrief juni

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie