Deuren nieuwe StudentenWerk vestiging Almere geopend

Door Karlijn Fiesler op 26-06-2012
0 reacties | 2040 views

Werkgevers in Almere zijn weer een stap dichter bij jong talent. Deze maand openen we de deuren van ons nieuwste kantoor in Almere. Hiermee springt StudentenWerk in op de demografische veranderingen binnen Almere, die als studentenstad een belangrijke groei aan het doormaken is. 

 

StudentenWerk Vestging Almere 

Het nieuwe pand van StudentenWerk in Almere bevindt zich op de Schoutstraat 57

 

Opkomende studentenstad

Almere staat nog niet overal bekend als studentenstad. Maar daar gaat volgens vestigingsmanager Marlies Koekebakker snel verandering in komen: "De stad heeft inmiddels twee hogescholen en er worden opleidingen aangeboden die nergens anders in het land te volgen zijn. Momenteel studeren er zo’n 1500 studenten, maar er wonen al bijna 6500 studenten! Verwacht wordt dat het aantal Almeerse studenten binnen 3 jaar stijgt van 1500 naar 3500."

 

Een situatie waar StudentenWerk nu al op wil anticiperen: "Door deze marktontwikkelingen en de potentie van een opkomende studentenstad, waren we al langere tijd op zoek naar een geschikte locatie. Deze hebben we nu gevonden aan de Schoutstraat. Bij een groeiende studentenstad als Almere mag een jonge organisatie als StudentenWerk gewoon niet ontbreken!"

 

Headlines nieuwsbrief juni

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie