StudentenWerk bekroond tot Best Managed Company

Door Karlijn Fiesler op 12-06-2012
0 reacties | 2785 views

Voor het tweede jaar op rij is StudentenWerk bekroond tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte organisator Deloitte deze week bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School en VNO-NCW organiseert. StudentenWerk werd geprezen vanwege de innovatieve en kwalitatieve manier van werken.

Best Managed Companies 2012

StudentenWerk deed dit jaar voor de 2e keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelde Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de in totaal 152 deelnemende bedrijven. De landelijke jury koos uiteindelijk de 72 ondernemingen die een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren.

Innovatief in werkprocessen

StudentenWerk viel op vanwege de innovatieve en kwalitatieve manier van werken, zo oordeelde de jury. Daarbij heeft het studentenuitzendbureau zich in een bijzonder korte tijd gepositioneerd als toonaangevende speler op de uitzendmarkt.

Bram Bosveld, oprichter en financieel directeur van StudentenWerk: “Doordat de IT afdeling een kernfunctie binnen ons bedrijf heeft, zijn we in staat onze processen sterk te automatiseren. Hierdoor hebben we op elk moment inzage in onze prestaties, waardoor we sneller kunnen anticiperen en verbeteren waar nodig. Dit resulteert in een hoge mate van klanttevredenheid van zowel opdrachtgevers als uitzendkrachten.”

Het komende jaar zal StudentenWerk zich richten op het verbeteren van de interne efficiency om hierdoor met de huidige bezetting 35% omzet groei te realiseren.

Over Best Managed Companies
Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft.

Headlines nieuwsbrief juni

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie