StudentenWerk Flexspecialist van het jaar 2012!

Door StudentenWerk op 13-06-2012
0 reacties | 3652 views

Tijdens de Uitzendbureau van het Jaar verkiezing is StudentenWerk op 12 juni tot winnaar bekroond in de categorie Flexspecialist van het Jaar! Wij willen al onze klanten en uitzendkrachten bedanken voor de prachtige beoordelingen die we hebben gekregen welke ons uiteindelijk deze mooie titel hebben opgeleverd. We zorgen ervoor dat deze titel volledig tot zijn recht is en blijft. Dank jullie wel!

flexspecialist 2012

Organisatie: “Titel Flexspecialist van het Jaar is meer dan verdiend”

De organisatie van de verkiezingen laat weten dat StudentenWerk de titel Flexspecialist van het Jaar echt heeft verdiend: “StudentenWerk steekt met kop en schouders boven de concurrentie uit, met een eindcijfer van 8,19, maar liefst 0,60 hoger dan de nummer twee.”

Bram Bosveld, oprichter en financieel directeur van StudentenWerk: “Het eindcijfer dat we hebben gekregen is echt waanzinnig! Het is zo mooi om de waardering van je klanten en uitzendkrachten in deze verkiezing tot uiting te zien komen. We weten natuurlijk wel wat onze zwakke en sterke punten zijn, maar om in de Uitzendbureau van het Jaar verkiezing te eindigen met een score van 8,19, dat is echt een heerlijk gevoel en een hele mooie bevestiging van al onze inspanningen de afgelopen jaren.”

Flexspecialisten presteren het beste
Uitzendkrachten en opdrachtgevers hebben uitzendbureaus in de categorie flexspecialist dit jaar het beste beoordeeld in vergelijking met uitzendbureaus in de overige twee categorieën. De genomineerde flexspecialisten behaalden dit jaar een gemiddeld eindcijfer van een 7,23. Bovendien was de categorie ‘Flexspecialist van het Jaar’ de enige met tien genomineerde uitzendbureaus. De ‘MKB Uitzendbureau van het Jaar’ categorie scoorde een gemiddeld eindcijfer van 7,18 en de categorie ‘Uitzendbureau van het Jaar’ een 6,89.


Verkiezing 2012 groot succes onder uitzendbureaus

Voor het eerst in de geschiedenis van de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’ vond er naast een online beoordelingsronde ook een stemronde plaats. In totaal werden er dit jaar ruim 14.500 beoordelingen uitgebracht. Alleen de genomineerde uitzendbureaus namen deel aan de stemronde, die gebaseerd is op populariteit. Tijdens de stemronde werden ruim 16.500 stemmen uitgebracht. Er kan dus gesproken worden van een zeer succesvolle verkiezing, die steeds meer leeft onder uitzendbureaus, uitzendkrachten en opdrachtgevers.


De verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’ is een initiatief van CTB Flex en Q&A Research & Consultancy in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU.


Gekwalificeerde uitzendkrachten blijft belangrijkste selectiecriterium
Evenals in voorgaande jaren blijkt dat opdrachtgevers veel waarde hechten aan gekwalificeerde uitzendkrachten, echter is het belang hiervan aanzienlijk gestegen ten opzichte van 2011, met maar liefst 6%.

Deskundigheid van personeel/intercedenten is het tweede belangrijkste aspect waarop organisaties uitzendbureaus selecteren. Ook snelheid van het vinden van uitzendkrachten en hulpvaardigheid hebben een noemenswaardig belang. Tot slot mag het aspect ‘kosten’ niet vergeten worden.

Voor uitzendkrachten zijn de belangrijkste selectiecriteria deskundig personeel, hulpvaardigheid en kwaliteit van aangeboden banen. Bovendien wordt het aspect ‘loon’ ook als belangrijk ervaren door uitzendkrachten.

Headlines nieuwsbrief juni

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie