StudentenWerk opent nieuwe panden in Haarlem en Zwolle

Door StudentenWerk op 31-01-2012
0 reacties | 3150 views

Voor onze klanten en uitzendkrachten uit Haarlem en Zwolle is StudentenWerk binnenkort nog makkelijker te bereiken. Deze maand hebben we twee prachtige panden bemachtigd, midden in het centrum van beide steden.

De vestigingen Haarlem en Zwolle, die voorheen nog opereerden vanuit respectievelijk Hoofddorp en Leeuwarden, zullen er nog voor het einde van dit kwartaal hun intrek nemen.

 

Feeling met de regio

Vestiging Haarlem werd in januari 2011 opgezet en bouwde in een jaar tijd een gevarieerde klantenportefeuille op met onder andere customer support callcenters, diverse zorginstellingen, banken en Rijkswaterstaat. Leeuwarden, eveneens begin vorig jaar gestart, bedient vooral het MKB, van logistiek tot administratief. Beide vestigingen benadrukken echter het belang van een fysieke aanwezigheid: door midden in de stad te zitten, ontwikkelen de recruiters meer ‘feeling’ met de regio en met wat er speelt in de stad.

 

Vertrouwen en bereikbaarheid staan voorop

Het belang van een fysiek pand blijft essentieel voor de bereikbaarheid en zichtbaarheid voor kandidaten en opdrachtgevers. Wies van ’t Slot, regiomanager Noord: “Een pand is extreem belangrijk om klanten vertrouwen te geven dat we een professioneel uitzendbureau zijn met kennis van de lokale markt. Daarnaast scheelt het veel reistijd. Dat is ook voor kandidaten belangrijk, want ook al zijn we een online uitzendbureau, voor intakegesprekken moeten ze uiteraard bij ons op kantoor komen.”

 

Beide panden zullen eind maart officieel geopend worden.

 

     Het Haarlemse pand aan de Grote Houtstraat 176-180

StudentenWerk Haarlem

 

   Het nieuwe StudentenWerk pand in Zwolle

    StudentenWerk Zwolle


 

 

Headlines nieuwsbrief januari

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie