StudentenWerk Recruiters Agenda: februari

Door StudentenWerk op 31-01-2012
0 reacties | 2207 views

Er staan weer inspirerende workshops en lezingen op de agenda van komende maand. Ben je generatie Y nog aan het ontdekken? Maak je borst maar nat, generatie Z is inmiddels ook in aantocht. Maar liefst twee workshops staan in februari in het teken van deze toekomstige werknemer. Of wilt u liever de verdieping in met social media? Wij hebben de interessantste agendapunten van de maand februari voor u geselecteerd.

 

Een inspirerende bijeenkomst over de digitale generatie Z die vanaf 2020 de werkvloer op gaat stromen, met andere woorden de werknemer en allesbepalende consument van de toekomst. Auteurs René Boender en Jos Ahlers van het boek Great to Cool en het boek Generatie Z combineren hun kennis en lichten u in: Hoe denkt Generatie Z? Zijn wij er wel klaar voor? Of staan we straks allemaal schaakmat? Motiveren kunnen we ze niet, inspireren des te meer!

 

  • 21 februari 2012 –Masterclass Duurzaam Generatiemanagement

Voor het eerst in de historie zal de werkvloer door vier generaties worden bemand. Bedrijven krijgen met een nieuwe generatie junioren te maken, maar ook met een nieuwe generatie leiders en senioren. Het Nieuwe Werken, demografische veranderingen en duurzaamheid worden de nieuwe norm. Deze masterclass stelt je in staat om vorm en uitvoering te geven aan duurzaam generatiemanagement.

 

  • 22 februari 2012 – Masterclass Werving via LinkedIn

Werven via LinkedIn biedt uw organisatie ongekende mogelijkheden. Maar dan moeten uw recruiters die mogelijkheden wel kennen. En benutten! Deze masterclass zorgt ervoor dat ze alle kennis en tools hebben om LinkedIn succesvol voor uw organisatie te kunnen inzetten.

Tijdens de les wordt onder andere besproken:

  • hoe u een waardevol professioneel online netwerk opbouwt
  • hoe u kandidaten persoonlijk interesseert voor een baan
  • hoe u werving via LinkedIn integreert in uw bedrijfsstrategie
  • hoe u kunt besparen op de kosten van een (te) duur account

 

  • 23 februari 2012 - Lunchsessie: het nieuwe jaar in met social media

Iedereen heeft het over social media en iedereen wil er iets mee, maar hoe zorg je ervoor dat je het effectief en strategisch inzet voor werving? Aan de hand van mooie cases word je meegenomen in de wondere wereld van social media en arbeidsmarktcommunicatie. Ook wordt er ingegaan op de ROI van Social Media aan de hand van een Whitepaper.

 

 

Headlines nieuwsbrief januari

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie