De nieuwe site van StudentenWerk: Een stap dichter naar social recruitment

Door StudentenWerk op 23-12-2011
2 reacties | 2744 views

StudentenWerk heeft een nieuwe site! Niet alleen de kleuren en vormgeving zijn veranderd, ook is de site overzichtelijker, gebruiksvriendelijker  en bovendien geïntegreerd met social media kanalen. Zo sluiten we meer aan op de behoeften van onze student en kunnen we onze klanten nog sneller helpen.

 

Sociale bevestiging voor werkzoekende studenten

Wie nu naar onze homepagina gaat zal in eerste instantie onze nieuwe vormgeving zien. Onze kleuren zijn veranderd, het navigatiemenu is verbeterd en de site is in haar geheel minder druk geworden. Op de home voor studenten is er een mogelijkheid om onze Facebook pagina te liken en direct te zien wie hen, uit hun netwerk, is voorgegaan. Deze sociale bevestiging geeft de bezoekers een gevoel van vertrouwen en verbondenheid.  

 

StudentenWerk on Facebook

 

Integratie van LinkedIn, Facebook en Twitter

Maar de echte verandering zit hem in het inschrijfproces. We hebben het aanmeldformulier korter en  aantrekkelijker gemaakt en studenten kunnen nu inloggen via hun favoriete sociale netwerk. Zo kunnen ze bijvoorbeeld hun LinkedIn profiel direct uploaden als CV, waarmee wij ze weer gemakkelijker in hun carrièreverloop kunnen volgen.  Ook kunnen ze leuke vacatures gemakkelijker delen met hun vrienden op Twitter of Facebook. Vacatures verspreiden zich nog sneller buiten ons netwerk en we staan directer dan ooit in contact met de doelgroep.

 

Neem een kijkje op onze site en laat ons weten wat je ervan vindt!

 

Headlines nieuwsbrief december

Reacties

12-01-2012

Lexus:

With the bases loaded you srtuck us out with that answer!

23-12-2011

Marga:

Wat een prachtige website, helemaal klaar voor 2012!

Plaats jouw reactie