Nederland - Denemarken: Kijken of Werken?

Door Karlijn Fiesler op 11-06-2010
1 reactie | 3152 views

Maandag 14 juni wordt de eerste WK wedstrijd van het Nederlands Elftal gespeeld. Omdat de aftrap om half twee ’s middags plaatsvindt, vraagt menig werknemer en werkgever zich af: Gaan we kijken, of gaan we werken? StudentenWerk Groningen vond dé oplossing voor wanhopige werknemers.

 

De vestiging organiseert voor haar klanten een netwerkdag dat toevallig maandag 14 juni wordt gehouden op het comfortabele dakterras van StudentenWerk. Netwerken is natuurlijk enorm vermoeiend en daar wordt rekening mee gehouden. Daarom is de middag ingedeeld in 2x 45 minuten en kan men tijdens de pauze genieten van een koud biertje en oranjesnacks.

 

Het doel van deze netwerkmiddag is natuurlijk om naar het grote scherm te kijken, waarop de eerste wedstrijd van Oranje te volgen is. Maar ook om als regionale bedrijven onderling te kunnen netwerken op een losse, gezellige manier. Iedereen weet dat voetbal een hoop kan losmaken, dus het is bij uitstek een kans om je vakgenoten op een andere manier te leren kennen.

 

Joop Rass van het ICT bedrijf Centric noemt de actie “Het beste initiatief sinds jaren!” De enthousiaste Resource Manager is niet alleen van plan daar te netwerken, hij heeft ook al zijn eigen netwerk aangeboord om vakgenoten uit te nodigen voor de borrel. “Ik verwacht er zeker wat uit te halen. Het is altijd leuk om naar netwerkborrels te gaan, maar dit is anders. We hebben maandag allemaal het zelfde doel en dat is winnen!”

 

 

Reacties

29-09-2010

Bart:

Haha, geweldig dit. Ken vrij weinig mensen die deze wedstrijd niet op hun werk hebben gekeken! In 2012 weer zo'n netwerkborrel?

Plaats jouw reactie