Vraag naar studenten door Utrechts bedrijfsleven stijgt. StudentenWerk opent tweede vestiging in Utrecht.

Door StudentenWerk op 18-08-2011
0 reacties | 2891 views

Afgelopen week is er een tweede StudentenWerk vestiging geopend in Utrecht. Al sinds 2005 heeft StudentenWerk een vestiging in het centrum nabij de Neude. Door de aantrekkende vraag vanuit het bedrijfsleven naar studenten is uitbreiding naar een tweede locatie echter noodzakelijk.

 

StudentenWerk vestiging Utrecht West

Het nieuwe pand van StudentenWerk in Utrecht West bevindt zich op de Veilinghavenkade 171

Marktaandeel in uitzenduren door Studentenwerk gestegen

In de eerste helft van 2011 is het aantal uitzenduren in Utrecht sterk gestegen. Daarnaast is het marktaandeel van het aantal ingevulde uitzenduren door StudentenWerk gegroeid. Het Utrechtse bedrijfsleven heeft de student meer en meer in het vizier! Met name in de administratieve sector is een sterke groei te zien. In de eerste periode van 2011 is het aantal uren dat maandelijks door StudentenWerk wordt ingevuld gestegen met 46%.

 

Niet alleen binnen de administratieve sector is er groei te zien. Ook binnen de technische sector is de vraag naar flexkrachten gestegen. De aantrekkende vraag uit het bedrijfsleven heeft ervoor gezorgd dat vestiging Utrecht uit zijn jasje is gegroeid. Tijd voor een tweede vestiging.

 

Lokale marktbewerking vanuit west

Het nieuwe kantoor gelegen aan de Veilinghavenkade, nabij de Jaarbeurs, bedient bedrijven aan de westkant van Utrecht. De keuze voor de locatie lag voor de hand. Vestigingsmanager Marlies Koekebakker: “StudentenWerk Utrecht heeft er voor gekozen zich in 2011 te richten op lokale marktbewerking. Het gebied rondom de Jaarbeurs leent zich hier uitstekend voor, wij zitten nu ‘dichter bij het vuur’ van onze grote klanten zoals de NS, het Rijk en de Bijenkorf. Daarnaast zijn er nog veel lokale, onontdekte ‘parels’ waar wij onze studenten en starters een leuke baan willen aanbieden in 2011.”

 

22e Nederlandse vestiging StudentenWerk

Om de klanten uit de stad optimaal te kunnen bedienen, is het recruiterteam intern opgesplitst per regio. Koekebakker: “Al snel bleek dat het praktischer zou zijn om de regio’s vanuit een eigen vestiging te benaderen. Utrecht West werd een feit!” Utrecht West is inmiddels de 22e Nederlandse vestiging van StudentenWerk. Eerder dit jaar werden nog in Breda en Amsterdam nieuwe vestigingen geopend.

 

 Wie even een kijkje wil nemen in de nieuwe vestiging is van harte welkom!


Headlines nieuwsbrief augustus

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie