StudentenWerk in 2011 leverancier van de ING Bank

Door Lisa Klijn op 29-04-2011
1 reactie | 4029 views

StudentenWerk wordt dit jaar leverancier van de ING bank. In deze rol zullen wij medeverantwoordelijk zijn voor het leveren van o.a. klantenservicemedewerkers en administratieve krachten. De overeenkomst geldt voor de duur van een jaar.

 

Jong talent
De instroom van jong talent is de voornaamste reden geweest voor ING om samen te gaan werken met StudentenWerk. Vanaf het derde kwartaal verwacht ING dat er meer structurele krapte gaat ontstaan op de arbeidsmarkt. In de slag om klant- en servicegerichte bankmedewerkers denkt zij met StudentenWerk een goede aanvulling te hebben gevonden op de bestaande leveranciers. Daarnaast ziet ING een duidelijke toegevoegde waarde in het innovatieve karakter van StudentenWerk, met name op het gebied van online werving en social media.

 

Doorstroom van talentvolle kandidaten
Sinds de start van de samenwerking onderscheidt StudentenWerk zich vooral op het gebied van kwaliteit. Daarnaast heeft StudentenWerk speciaal voor ING een TalentManager ingezet. Deze persoon heeft als kerntaak het bevorderen van doorstroom van talent binnen de ING-organisatie. En vormt dé schakel tussen de afdelingen ‘graduate’ recruitment en de werkvloer. Op deze wijze bevordert StudentenWerk de doorstroom van talentvolle kandidaten en reduceert het tegelijkertijd de kosten van externe werving.

 

StudentenWerk leverancier INGHeadlines nieuwsbrief april

Reacties

05-05-2011

Rick Bekkers:

Jullie mogen mij natuurlijk altijd bellen, Gr. Rick Bekkers (Master Finance, Erasmus).

Plaats jouw reactie