StudentenWerk haalt finaleplaats verkiezing Uitzendbureau van het Jaar

Door StudentenWerk op 30-03-2011
0 reacties | 3241 views

Deze week werd de competitie voor Uitzendbureau van het Jaar gesloten. De onderzoeksresultaten zijn inmiddels verzameld en uit de bureaus met de meeste en beste beoordelingen (van zowel klanten als uitzendkrachten) is een winnaar gekozen. Wie deze winnaar is, wordt pas op 5 april bekend gemaakt, maar vast staat dat StudentenWerk op een selecte lijst van genomineerden staat in de categorie Flexspecialist van het Jaar!

Beoordelen van uitzendbureaus
De uitslag van de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar' 2011 is bepaald op basis van online onderzoek. Dit onderzoek bestond uit één ronde, namelijk het beoordelen van uitzendbureaus op een tiental aspecten. Naast dit onderdeel werden diverse aanvullende onderzoeken uitgevoerd om de betrouwbaarheid en representativiteit te waarborgen.

Aanvullend onderzoek
Parallel aan het onderzoek ‘Uitzendbureau van het Jaar’ 2011 liet Q&A Research & Consultancy een extra onderzoek meelopen onder haar eigen consumentenpanel Wugly panel. In dit onderzoek werd de respondent gevraagd aan te geven welke aspecten van belang zijn voor het kiezen van een bepaald uitzendbureau. Hierbij werd gebruik gemaakt van dezelfde tien aspecten die respondenten krijgen bij het beoordelen van uitzendbureaus.


Totstandkoming van de winnaars
Bij de totstandkoming van de winnaars is gebruik gemaakt van de resultaten uit de beoordelingen van de opdrachtgevers en uitzendkrachten over uitzendbureaus en het aanvullende onderzoek.

Per categorie, Groot, MKB en Flex, is bekeken welk uitzendbureau het hoogste gecorrigeerde eindcijfer heeft en of het voldoet aan het minimum aantal beoordelingen. Dit uitzendbureau wordt 5 april benoemd tot ‘Beste’ van de desbetreffende categorie.

Headlines nieuwsbrief maart:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie