StudentenWerk Top 5 Gekste Vacatures

Door Karlijn Fiesler op 27-02-2011
2 reacties | 6051 views

“Jouw puistjes zijn waardevol!”

“Wij zoeken deelnemers met meerdere ontstoken puistjes in het gezicht.” Het is slechts één van de vreemde functie-eisen die je tegenkomt als je de StudentenWerk Top 5 Gekste Vacatures van het afgelopen half jaar bekijkt.

 

Elke maand krijgen we wel een keer een vacature binnen die zo bijzonder is dat deze direct in het Archief voor Gekke Vacatures wordt bewaard. Hieronder vind je onze top 5 van het afgelopen half jaar.

 

1)

Onderzoeksmedewerker mbt de brand bij Chemie-Pack in Moerdijk

 

Voor onze opdrachtgever, een onderzoekscommissie in Den Haag, zijn wij met spoed op zoek naar onderzoeksmedewerkers voor het uitwerken van interviews.

Het gaat om een flexibele functie voor 3 of meer dagen per week. De opdracht zal 3 à 4 maanden in beslag nemen, wellicht is daarna verlenging mogelijk.

Voor een veiligheidsonderzoek worden interviews afgenomen over bijvoorbeeld crisisbeheersing. Deze interviews worden met een dictafoon opgenomen en aan jou de taak als onderzoeksmedewerker om deze interviews uit te werken tot een gespreksverslag.

-91 sollicitaties-

 

2)

Zwarte Piet

Sinterklaas is weer in het land en zoekt zwarte pieten!! Voor onze opdrachtgever, een heel bekende ijswinkel, zijn wij op zoek naar zwarte pieten die voordeelcoupons zullen gaan uitdelen rondom de verschillende vestigingen door heel het land.

 

Functie-eisen:

-       Beschikbaar op 2, 3 en 4 december;

-       Kindvriendelijk;

-       Rustig;

-       Enthousiast;

-       Sociaal;

-       Geloofwaardig!

 

-79 sollicitaties-

 

3)

iPhone kenners gezocht voor verkoopdemonstraties

Weet jij alles van de iPhone en ben je commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor onze opdrachtgever zijn op zoek naar salespromotors die het leuk vinden om consumenten elektronica te verkopen. Het is de bedoeling dat jij AR DRONE gaat promoten en demonstreren in grote winkelketens. AR DRONE is een helikopter die je kan besturen met een iPhone/ iPod Touch/ iPad door middel van het Wi-Fi systeem. Lijkt het jou leuk om verkoopdemonstraties te geven voor deze nieuwe gadget? Reageer dan snel!

-29 sollicitaties-

 

4)

Jouw puistjes zijn waardevol!

 

Voor een research project zijn we op zoek naar deelnemers die mee willen werken aan een onderzoek, om met een nieuwe manier van behandeling, puistjes sneller te laten verdwijnen.  

We zoeken deelnemers:

 

-       Tussen de 18 en 35 jaar

-       Met meerdere ontstoken puistjes in het gezicht: Een ontstoken puistje is rood, verdikt en kan gevoelig zijn bij aanraking. Soms komt hier ook een wit kopje op.

-       Die niet voor puistjes of acne onder behandeling van een arts of dermatoloog zijn

 

-216 sollicitaties-

 

5)

Sportieve mensen gezocht voor volgende week

Voor onze opdrachtgever in Dieren, een grote fietsproducent, zijn wij op zoek naar sportievelingen die volgende week aan de slag willen voor het testen van nieuwe fietsen. Houd jij van fietsen en wil je helpen bij het testen van fietsen uit de nieuwe collectie! Je kan zelf aangeven welke dag/dagen je wilt werken!

 

Je zult je dag beginnen in Dieren om je fiets bij de producent op te halen en gaat vervolgens met de fiets op pad gedurende de dag, er zit een elektrische ondersteuning in de fiets. Je moet denken dat je aan het einde van de dag ongeveer 100 kilometer gefietst hebt, op je eigen tempo!

Aan het einde van de dag geef je je bevindingen door aan de producent en helpt dus actief mee in het laatste stukje van de productie van de nieuwe fietsen, die nog niet op de markt zijn!

-188 sollicitaties-

 

Headlines nieuwsbrief februari:

Reacties

17-10-2013

Annemiek:

Hoe kan je solliciteren voor zwarte piet!

28-02-2011

Guido:

Haha, ook echt een volledige uitleg over hoe puistjes eruit zien in de vacature zetten :'D

Plaats jouw reactie