StudentenWerk in 2011 vaste leverancier Libéma

Door StudentenWerk op 24-02-2011
0 reacties | 3486 views

StudentenWerk wordt in 2011 als vaste flexpartner van Libéma verantwoordelijk voor het leveren van al het flexibele personeel voor de divisie attractie- en vakantieparken. Hieronder vallen Vakantiepark Beekse Bergen, Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos.

 

De overeenkomst is vanaf 1 januari 2011 van start gegaan voor de duur van een jaar en is goed voor ongeveer 20.000 uitzenduren op jaarbasis.

 

De vestigingen van uitzendbureau StudentenWerk gaan voor Libéma samenwerken met een intern projectteam, genaamd het Special Projects Team. Dit projectteam is gespecialiseerd in het snel opschalen van uitzendkrachten voor een tijdelijke periode.

 

In de zomer van 2010 heeft StudentenWerk al eerder samengewerkt met Libéma. Toen waren we verantwoordelijk voor het flexibele restaurantpersoneel bij Vakantiepark Beekse Bergen.

 

Over Libéma

Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen. Libéma is onder meer eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

 

Headlines nieuwsbrief februari:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie