StudentenWerk introduceert nieuwe E-learningmodule

Door StudentenWerk op 30-11-2010
0 reacties | 3259 views

StudentenWerk heeft deze maand een nieuwe E-learningmodule opgeleverd, geheel in lijn met haar online strategie. Het kennisprogramma dat we in opdracht van cateraar Avenance hebben gemaakt, laat uitzendkrachten online hun HACCP-certificaat halen, alvorens ze de werkvloer opgaan.

 

De voordelen van E-learning

E-learning is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en meer bedrijven zien de voordelen in deze manier van opleiden. Zo is het online kennisprogramma 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor de studenten, wat een hoop flexibiliteit met zich mee brengt. Verder bespaart het trainingstijd, reistijd en reiskosten en is de lesstof gemakkelijk up-to-date te houden. Maar de grootste voordelen voor de opdrachtgever zijn dat ze in kortere tijd meer mensen kunnen opleiden en dat de kosten veel lager liggen.

 

 

E-learning

 

De cursist krijgt met een login naam en wachtwoord toegang tot een persoonlijke pagina waarbinnen de lessen kunnen worden gevolgd. Binnen deze leeromgeving wordt ook het examen afgenomen.

 

Smith & Baker & Brown

Het concept is uitgedacht door Smith & Baker & Brown, een zusteronderneming van StudentenWerk die zich volledig richt op assessments, training & coaching van zowel uitzendkrachten als vaste medewerkers. StudentenWerk ontwikkelt al drie jaar e-learning applicaties voor haar klanten.

 

Wilt u weten wat onze E-learnprogramma's voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met onze kennismanager.

Headlines nieuwsbrief november:

Reacties

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste die een reactie plaatst?

Plaats jouw reactie