StudentenWerk over de grens: Oostenrijk is live!

Door StudentenWerk op 30-11-2010
2 reacties | 3914 views

StudentenWerk groeit grenzeloos! Na België, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Engeland zijn we nu ook in Oostenrijk officieel live gegaan. Daar hebben we deze maand onder het internationale label StudentJob de vacaturebank StudentJob.at gelanceerd.

 

Van vacaturebank tot uitzendbureau

De online vacaturebank staat aan de basis van het businessmodel, waarmee StudentenWerk in 2020 het grootste uitzendbureau voor studenten ter wereld wil worden. Bedrijven kunnen in de opstartfase gratis online vacatures plaatsten, om zo het aanbod van de vacaturebank onder de aandacht te brengen bij de jongeren.

 

Wanneer vraag en aanbod elkaar genoeg tegemoetkomen koppelt StudentenWerk een creditsysteem aan de site, waardoor er een verdienmodel ontstaat. Op het moment dat de vacaturebank genoeg draagvlak heeft gecreëerd en de markt het toelaat, kan deze overgezet worden naar een officieel uitzendmodel met fysieke vestigingen.

Headlines nieuwsbrief november:

Reacties

22-12-2016

MILENA:

Hallo Sommigen van u zijn op zoek naar financiële steun, maar nog steeds geen oplossing kunt vinden, of soms vallen op oneerlijke mensen die wanhopig proberen geld te krijgen. Ik zie dat het verkeerd is en zeer injuste.je ben niet vertel me dat ik ben de beste, maar degenen die die mij benaderde begrijpen de oprechtheid in mijn aanbod van kredieten. Ik kan niet nemen iemand met geweld zodat het leent in onze organisatie, maar als u werkelijk in nood u kunt contact met mij op voor al uw aanvragen voor financiering, ik klaar voor u ben aidez.voici mijn adresse:Estelmilena@gmail.com / cel: 0638854906 / dank u om contact met mij om te weten mijn voorwaarden voor de toekenning van de lening

22-12-2016

MILENA:

Hallo Sommigen van u zijn op zoek naar financiële steun, maar nog steeds geen oplossing kunt vinden, of soms vallen op oneerlijke mensen die wanhopig proberen geld te krijgen. Ik zie dat het verkeerd is en zeer injuste.je ben niet vertel me dat ik ben de beste, maar degenen die die mij benaderde begrijpen de oprechtheid in mijn aanbod van kredieten. Ik kan niet nemen iemand met geweld zodat het leent in onze organisatie, maar als u werkelijk in nood u kunt contact met mij op voor al uw aanvragen voor financiering, ik klaar voor u ben aidez.voici mijn adresse:Estelmilena@gmail.com / cel: 0638854906 / dank u om contact met mij om te weten mijn voorwaarden voor de toekenning van de lening

Plaats jouw reactie